familycouple
setuprateenter

Yeni Yaşamın İlk Tatili İçin Lüks Balayı Villası

Yeni Yaşamın İlk Tatili İçin Lüks Balayı Villası
Yeni Yaşamın İlk Tatili İçin Lüks Balayı Villası

Evlilik yepyeni bir yaşamın kapılarını açan anlamlı bir süreç oluştururken, bu süreç sonrasında her yeni çift lüks bir balayı tatilini kesinlikle yaşamalıdır. Balayı tatili olarak isimlendirilen bu süreçte, özel bir balayı villası seçim yapılması, popüler bir bölgede balayı yaşanması ve tarihi mekanların ziyaret edilmesi en çok arzu edilen hususlardır. Bu anlamda son yıllarda özellikle balayı villaları tatil için en fazla tercih edilen konaklama olmaktadır.

Normal şartlarda havuzlu, manzaralı ve özgür bir tatil gerçekleştirmek için seçim yapılan villalar, yeni evli çiftler için balayı tatili açısından özel bir biçimde dizayn edilmektedir. Aslında yeni evli çiftler bütün villalar arasında rahatlıkla tercih yapabilir yani örnek olarak muhafazakar villaları dahi kiralayabilirsiniz. Talep etmeniz gereken tek şey, seçmiş olduğunuz bu villada balayı tatili yaşayacağınızı belirtmeniz ve özel bir hizmet talep etmenizdir.

Balayı Villaları Fiyatları

Normal şartlarda Villa durağı firması üzerinden kiraladığınız villalarda bütün ev eşyaları, bahçe düzenlemesi, havuz bakımı ve garaj hazırlığı gibi her ayrıntı titizlikle gerçekleştirilir. Fakat balayı villaları içerisinde romantik bir balayı gerçekleştirmeniz için istediğiniz bütün süslemeler, alışverişler, ışıklandırma ve detaylı bir mutfak hazırlığı gerçekleştirilir. Bunun sonucunda balayı tatiline başladığınız andan itibaren sizler için son derce konforlu ve keyifli bir villa hazır bulunacaktır.

Her çift için uygun fiyatlarla değişik özelliklere sahip balayı villaları tercih etme olanağı bulunurken, bütün villalar bir yatak odalı yani iki kişilik olarak seçim yapılabilir. Genel olarak 1 haftalık bir tatil yaşamak için beş yıldızlı otellere oranla daha uygun fiyatlar dahi ortaya çıkabilen balayı villaları, taşıdığı özellikler sayesinde de otellerden daha fazla konfor sunmaktadır. Bu sebeple özellikle erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirerek, istediğiniz balayı villasını kiralama yapabilir ve 7/24 kusursuz bir hizmet alabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış