familycouple
setuprateenter

Konforlu Ve Keyifli Muhafazakar Villalar

Konforlu Ve Keyifli Muhafazakar Villalar
Konforlu Ve Keyifli Muhafazakar Villalar

Konforlu Ve Keyifli Muhafazakar Villalar

Tatil düşkünleri için günümüzde pek çok yenilik uygulanmaktadır. Bu hem işletmelerin karlılığını yükseltmek hem de insanları tatil yapmaya yönlendirmek için gereklidir. Tatil yaşamak kimi insanlar için pahalı ve lüks bir gereksinimken kimileri için gerekli bir ihtiyaçtır.

Neden derseniz, tatil yalnızca eğleneceğiniz bir ortam değil aynı zamanda yıl süresince yaşadığınız stresi, üzüntüyü ve bitkinliği arkada bırakmak için yapılması gerekli olan keyifli bir aktivitedir.

Tam anlamıyla keyifli bir tatil yaşayanlar iş yaşamına daha enerjik ve üretken başladığı araştırmalarla ispatlanmış durumda. Ayrıca günümüzde kiralık muhafazakar villa alternatiflerinin çoğalması ile her kesimden insana tatili sevdirmek fazlasıyla kolay.

Geçmiş dönemlerde dini yaşantınıza yakışır tatil yaşamak oldukça imkansız durumdaydı. Ancak artık kendinize özel havuz, mutfak ve bahçeyle özgürlüğün ve huzurun tadını keyifle çıkarabilirsiniz. Bu villaların muhafazakar olarak adlandırılmasının nedeni, çevredekilerin izlemesine ve izinsiz girişlerine karşılık bazı kısımlarının kapatılmasıdır. Böylece tatilciler içi rahat bir şekilde, daha fazla hareket kabiliyetine ulaşabiliyorlar.

Fonksiyonel ve yapısal olarak maksimum seviye hizmet veren kiralık muhafazakar villalar, aynı zamanda yeni evli çiftler tarafından da tercih edilmektedir. Balayı, bütün çiftler için yaşamlarının en unutulmaz günleri olduğu için bu günleri en iyi biçimde değerlendirmek isterler. Havuzlu kiralık yazlık tatil villaları ile bunu sağlayabilmeniz artık daha kolay.

Lüks Kiralık Muhafazakar Villalar

Jakuziden saunaya kadar pek çok lüks ayrıntıyı bir arada sağlayan kiralık villa alternatifleriyle ihtiyacın olanı bularak, her günü daha keyifli yaşayabilirsin. Antalya’nın bütün tatil beldelerinde, ülkemizin en güzel turistik beldelerinde bu hazzı yaşamak istiyorsanız, bireysel tercihlerinizi şimdiden netleştirmeye başlamalısınız.

Fazlasıyla talep gören kiralık villalar, sezon başlamadan dolabiliyor. Öteki villalardan hiçbir farkı bulunmadığı gibi tabiatla iç içe olması ve denizi uzaktan görebilme imkanı bulunmaktadır. Hijyen tutkunları için de günlük havuz, bahçe ve teras temizliği yapıldığı gibi yorgan ve havlulara kadar bütün eşyalar siz gelmeden evvel hazır edilmektedir.

Bunlara ilave olarak günlük temizliğinizi ve işlerinizi yapabilmeniz için elektrik süpürgesi, çamaşır ve bulaşık makinesi de yer almaktadır. Büyük ailelere de uygun olan kiralık yazlık tatil villaları pek çok kişiyi konuk edecek kapasiteye sahiptir. Villa içinde dizi izleyebilir, internete girebilir ve mevcut bulunduğu takdir de bilardo ve masa tenisi gibi oyunları oynayabilirsiniz.

Villa içinde keyifli vakit geçirebileceğiniz gibi villa dışında da eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Tekne ve yat turları, dağ yürüyüşleri, rehberler eşliğinde turistik gezilere katılarak hem kültürel hem de deniz tatili yaşayabilirsiniz. Tatil planınızı oluşturmadıysanız Kalkan kiralık villa seçeneklerine bakmanızı tavsiye ederiz. Yemyeşil ve bol oksijenli doğada kiralık villalar ile tatilinizin devam etmesini isteyeceksiniz.

Fiyatlar ve Detaylı bilgi için 7/24 bize ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış