familycouple
setuprateenter

Enez Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?

Enez Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?
Enez Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?

Yaz mevsiminde son derece sık tercih edilen tatil bölgeleri arasında yer alan Enez, ülkenin kuzeybatı tarafında Marmara Bölgesi’nde bulunan Edirne şehrine bağlı olan bir ilçedir. Enez ilçesi yaklaşık olarak 11.000 kişilik nüfusa sahiptir. Doğu tarafında Keşan ve kuzey tarafında İpsala’nın yer aldığı Enez aynı zamanda da kuzeybatı tarafında Yunanistan’a sınır komşusudur. Ege Denizi’ne de kıyısı olması nedeni ile sıklıkla tercih edilen bir bölgedir. Enez'de gezip görülecek yerlerin fazla olması sebebi ile ilgi gören bir yerdir.

Edirne il merkezine yaklaşık olarak 171 kilometre mesafeye sahip olan Enez ilçesi Keşan’a yaklaşık olarak 62 kilometre ve İpsala’ya 40 kilometrelik mesafededir. Enez’e farklı illerden de rahatlıkla şahsi araç ve otobüs ile ulaşım sağlanabilmektedir.

Enez'e Şahsi Araç ile Ulaşım

Enez ilçesine ulaşım sağlamak aslına bakılırsa son derece kolaydır. Büyükşehirler yönünden bakıldığı zaman Enez-İstanbul arası mesafenin yaklaşık olarak 285 kilometre olduğunu söylemek mümkündür. Bu mesafe şahsi araç ile yaklaşık 5 saat kadar sürmektedir.

Bunun yanında şoförler Enez’e doğru gerçekleştirilecek olan bu yolculuğu genel olarak İstanbul-Tekirdağ-Keşan-Enez güzergahını tercih ederek tamamlamaktadır.

Ankara ve Enez arasındaki mesafe yaklaşık olarak 735 kilometredir. Bu mesafe şahsi araç ile yaklaşık olarak 8 buçuk saat kadar sürmektedir. Seyahat istikameti süresince Sakarya, Gebze ve İstanbul gibi pek çok farklı şehri görebileceksiniz.

Edirne şehir merkezinden Enez’e ulaşım sağlamak isteyen kişiler ise yaklaşık olarak 2 saat 15 dakikalık bir mesafe gideceklerdir. Gidilmesi gerekli olan mesafede yaklaşık olarak 160 kilometre kadardır.

Enez’e Otobüs ile Ulaşım

İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden ve Enez’e gitmeyi arzu eden kişiler Esenler Otogardan Enez otobüslerini kullanarak yolculuk yapabilirler. Bu yolculuk yaklaşık olarak 4 buçuk saat kadar sürecektir.

Anadolu Yakası’ndan Enez ilçesine gitmeyi arzu edenler ise Samandıra veya Dudullu otobüs terminalleri içerisinden birini tercih edebilirler. Bu terminallerden yola çıkıldığı zaman genel olarak varış noktası Edirne otogarıdır. Buradan yapılacak yolculuğun süresi ise 4 saat 15 dakika ile 5 saat arasında farklılık göstermektedir. Enez’e ulaşım sağlayabilmeniz için Edirne otogarından kalkan servisleri kullanabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış