familycouple
setuprateenter

Muhteşem Doğa İçinde Muhafazakar Villalar

Muhteşem Doğa İçinde Muhafazakar Villalar
Muhteşem Doğa İçinde Muhafazakar Villalar

Muhteşem Doğa İçinde Muhafazakar Villalar

İnsanlar ilk etapta muhafazakar villa adını duyduğunda biraz tuhaflaşır. Ancak bu kiralık villaların asıl gayesi otellerin aksine insanlara konfor ve huzur sunmaktır. Özel havuzu ve terası bulunan tatil evleri yabancı bakışları engellemek için branda, duvar ya da doğal olarak ağaçlarla kapatılmıştır. Böylelikle hem İslami tatil yaşamak isteyenler için hem de rahatlığından taviz vermeyen insanlar için en ideal tatil imkanı oluyor.

Kendinizle ve sevdiklerinizle baş başa kalarak, daha önce hiç deneyimlemediğiniz güzel anlar yaşayarak enerji depolayabilirsiniz. Ülkemizin cennet beldelerinde en yeni müşterilerini bekleyen kiralık villalar, modern tasarımları ile insanları kendine çekmeyi başarıyor.

Gündelik hayatın temposundan uzaklaşmak isteyenler kiralık villalara şans vererek yaz sezonunu keyifli olarak yaşayabiliyorlar. Kiralık Muhafazakar villalar da her detay size özel olmaktadır. Havuz, bahçe, jakuzi, otopark ve sauna gibi pek çok özellik her iklimde tatil severlerin yüzlerini güldürmeyi başarıyor.

Sezon Başlamadan Yerinizi Ayırtın

Kiralık villalara olan talep her geçen dakika arttığı için daha sezon başlamadan erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bu sebeple erkenden seçiminizi ve kriterlerinizi netleştirerek bu fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Şayet erken rezervasyon yaptığınız takdir de daha bütçe dostu fiyatlarla ödeme yapmanız mümkün. Mobilyadan aksesuara kadar her şeyi düşünülerek dekore edilen yazlık evler, ihtişamıyla insanları büyülüyor. Tatilcilerin güvenliği için kamera ve alarm sistemlerini maksimum seviyeye çıkararak, insanların huzurunu gündüz ve gece sağlamaktadır.

Tabiat yahut deniz manzarası alternatiflerinden birini seçerek, güneşin batışını izleyebilir veya denizin mis gibi kokusunu içinize çekebilirsiniz. Şezlong ve şemsiyelerin yer aldığı bahçede güneşin tadını çıkarabilir veya dostlarınızla birlikte barbekü lezzetini tadabilirsiniz.

Otoparkı bulunan muhafazakar villalara kiralama sonrası özel aracınızla giriş yapabilirsiniz. Sınırsız internet ve dev ekran televizyonun yanı sıra farklı oyun aktiviteleriyle tatilinizi güzelleştirmek için erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Tatilin Nasıl Geçtiğini Anlamayacaksınız

Tükenmek bilmeyen konfor ve sakinliğin yanı sıra arzu edildiğinde eğlence de korunaklı villaların en belirgin özelliğidir. Konum itibariyle Ülkemizin en güzel beldelerinde inşa edilen kiralık villalar, bölgesel aktivitelerin hareketli olduğu yerlerde bulunmaktadır. Arzu ederseniz doğa yürüyüşlerine katılabilir arzu ederseniz yamaç paraşütü yaparak heyecan dolu anılara imza atabilirsiniz. Yerli tatilcilerin yanında yabancı tatilcilerinde çok beğendiği yazlık evler, havuzdan sıkılanlar için denize yakınlığı ile tuzlu su zevkini de yaşatmaktadır.

Kiralık villalar da yer alan bilardo, masa tenisi ve konsol oyunları ile dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Yahut sevdiğinizle birlikte dev ekranlı televizyondan sinema keyfi yapabilirsiniz. Tatilcilerin haz almadığı huzursuz edici bakışlar, kalabalıklarla uğraşma ve panik durumları villalar da olmamaktadır. Herkesin beklentisi olan huzurda böylelikle sağlanmış olmaktadır.

Siz de donanımlı mutfaklarda sevdiğiniz yemekleri kendiniz yapmak, bakışlardan uzak güneşlenmek ve erken rezervasyonun getirdiği avantajlardan faydalanmak için tercihinizi kiralık muhafazakar villalardan yana yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış