familycouple
setuprateenter

Yeni Foça Nerede, Nasıl Gidilir?

Yeni Foça Nerede, Nasıl Gidilir?
Yeni Foça Nerede, Nasıl Gidilir?

Yeni Foça nerededir? Yeni Foça’ya nasıl gidilir? Yeni Foça hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Yeni Foça etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Yeni Foça ülkemizde hangi bölgede yer alır? Yeni Foça’nın turistik açıdan önemi nedir? Yeni Foça’nın tarihçesi nedir? Yeni Foça hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Yeni Foça Nerededir?

Yeni Foça ismini, Akdeniz foklarından almaktadır. İzmir’in en popüler ve en güzel tatil merkezlerinden bir tanesi olan Yeni Foça, sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil fırsatı sunmaktadır.

Antik dönemde iyonları kurmuş olduğu önemli bir ticaret merkezi olarak bilinmektedir. Yaz aylarında özellikle burası tatilcilerin akınına uğramaktadır. Deniz kıyısında sıralanmış olan balık lokantalarına, güzel koylara ve birbirinden güzel ve şirin butik otellere sahiptir. Bunun yanı sıra turistik ve tarihi noktaları ile bilinen Ege Bölgesi’nin huzur veren köşelerinden bir tanesidir.

Yeni Foça, İzmir’in kuzey batısında yer almaktadır. Ege Denizi’nin ise kıyısına kurulu olan bir yerdir. Yeni Foça’nın kuzeyinde Aliağa, güney kısmında Menemen, Batısında ise Ege Denizi bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 40 bin nüfusa sahiptir. Buraya gidebilmek için öncelikle İzmir şehir merkezine ulaşım sağlamanız gerekmektedir. İzmir kent merkezinde hizmet veren toplu taşıma araçları ile kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış