familycouple
setuprateenter

Yalova Marina Nerede, Nasıl Gidilir?

Yalova Marina Nerede, Nasıl Gidilir?
Yalova Marina Nerede, Nasıl Gidilir?

Yalova Setur Marina, 2010’da işletmeye açılmıştır ve Setur Marinalar zincirinin sekizinci halkasını oluşturmaktadır. Marina, Yalova’nın şehir merkezinde yer almaktadır. Marmara Denizi’nde bulunan İstanbul Marinaları dışında bulunan tek marina olmaktadır. Marina maksimum 30 metre boyuttadır ve toplamda 240 deniz 80 karapark yat bağlanabilecek kapasiteye sahiptir. İstanbullu olan yat sahiplerinin hoş bir hafta sonu yaşamak için rotasını çizeceği en iyi konum durumundadır.

Bulunduğu konum itibarı ile Ege Denizi ve Karadeniz arasında yolculuk yapan yatların transit duraklama yeridir. 100 tonluk liftli çekek sahasıyla Marina, tecrübeli kadrosu olan bakım ve onarım atölyeleri, gereksinimlerine dönüt verebilecek donanıma sahip yat marketiyle yat sahiplerinin seçeceği bir konumdur.

Marina'da yer alan içecek ve yiyecek üniteleri marina ziyaretçilerine pek çok seçenek ile hizmet sunmaktadır. Deniz yolu ile İstanbul Pendik ve Yenikapı’ya erişim hemen yanında yer alan terminalden, Kartal’a ise yalnızca 5 dakikalık yürüyüş uzaklığında deniz otobüsü ile gerçekleştirilebilmektedir. Bu sebepten dolayı İstanbul’da bulunan iki uluslararası havalimanına deniz ulaşımının ardından yalnızca 20 dakikalık araç uzaklığındadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış