familycouple
setuprateenter

Villada Tatil Yapmanın Avantajları

Villada Tatil Yapmanın Avantajları
Villada Tatil Yapmanın Avantajları

Yıl boyunca çalışanlar için tatiller harika dinlenme fırsatlarıdır. Şimdiye kadar yaptığınız kalabalık otel tatillerini artık bir kenara bırakın ve sevdikleriniz ile ev ortamında konforlu bir tatilin keyfini çıkarmaya hazır olun!

Tatilinizi Akdeniz kıyısının en güzel şehri Antalya bölgesinde yaparak keşfedilmemiş yerleri keşfedebilirsiniz. Muhteşem doğa ve deniz manzarasında lüks kiralık villalarda kendinize ait bir alanda harika bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Mutaassıp aileleri de düşünen Villa Durağı firmamız muhafazakâr villa seçenekleri ile sizlere hizmet vermektedir.

Kiralık villada tatil yapmanın birbirinden güzel avantajı bulunur. Bu muhteşem avantajlar ile huzurlu ve ev konforunda bir tatil yapabilirsiniz. Kalabalık otellerde tatil yapmanın artıları kadar eksileri de vardır. Herkesin kullandığı ortak havuzlar birçok tatilcinin küçük sağlık sorunları yaşamasına neden olmaktadır. Tatil yaptığınız otel ne kadar lüks olursa olsun villada tatil yapmanın yerini asla tutmaz.

Planladığınız Tatil Size Özeldir

Villada tatil seçeneğinde kahvaltı için zaman ve masa sıkıntısı çekmeden, güneşlenmek için şezlong kapma yarışına girmeden size ait havuzunuzun kenarında keyifli bir güne başlayabilirsiniz.

 Ailenizle villanızın içinde yer alan size özel havuzunda suyu ve güneşin keyfini çıkararak, akşam yemeğinizi güzel bir mangal partisi ile renklendirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlara Tatil Avantajı

Villada konforlu tatil

Villada tatil birçok kişi tarafından yüksek ücretli bir tatil planı olarak düşünülmektedir. Yapılacak doğru bir hesaplama sonucunda villada tatil seçeneğinin çok daha hesaplı olduğu görülmektedir. Villa Durağı şirketimizde her bütçeye ve her zevke hitap eden villa seçeneklerimiz bulunmaktadır. Kalabalık aileler için villada tatil yapmak diğer konaklama türlerine göre daha hesaplıdır.

Evinizin Konforunda Tatil Yapabilirsiniz

Villanızı teslim aldıktan sonra orası artık sizin evinizdir ve sizden başka kimse bulunmamaktadır. Bir evin ihtiyaçlarını karışılacak tüm eşyalar düşünülmüş şekilde dekor edilmiştir. Doğanın yeşilinde ya da denizin muhteşem mavisinde aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizle gözlerden uzak baş başa tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Çocuklu Aileler için Doğru Konaklama Türü

Kalabalık otel tatillerinde yemek ve kahvaltı sırasında çıkan kargaşaların arasında kalan çocuklar ve eziyete dönüşen tatiller dinlenmeden daha çok yorulmaya neden olurlar. Ayrıca ortak kullanılan havuzların yeterli kadar hijyenik olup olmadığını bilmenizin mümkünü yoktur. Çocuklarınızın içiniz rahat olarak sadece size ait bir havuzda eğlenmelerini ancak villada tatil seçeneği ile yaşayabilirsiniz.

Korunaklı Villalarda Rahat Bir Tatil Seçeneği

Avantajlı villa tatili

Havuzu korunaklı olan yani dışarıdan havuzun görünmediği villa seçenekleri ile sizlerde gözlerden uzak sadece size özel bir tatil yapmayı mümkün kılabilirsiniz. Mahremiyete önem veren ailelerin sıklıkla tercih ettikleri muhafazakâr, havuzu korunaklı villalar da tatil yapmanın konforunu yaşayabilirsiniz.

Havuzlu villalarda yapılan tatil, balayı tatili ve ailecek planladığınız tatiller için en ideal konaklama türüdür. Yetişkinler ve çocuklar için farklı özelliklere sahip villalarda istediğiniz villayı seçme şansına sahip olursunuz.

Sevdikleriniz ve aileniz ile villanızın bahçesinde zaman geçirebilir ve sıcak havalarda serinlemek için havuzunuza dilediğiniz kadar girebilirsiniz. Otel konaklamalarındaki aynı yemeği yeme seçeneğine bağlı kalmadan kiraladığınız villanın mutfağında en sevdiğiniz yemekleri pişirerek keyifli yemek saatleri geçirebilirsiniz.

Kiralık villada tatil farklı ve uygun teklifleri ile son zamanların en çok tercih edilen tatil konaklama türlerinden biri olmuştur. Sizlerde size özel havuz, ev, bahçe gibi sadece sizin kullanacağınız villalarda tatil için vakit kaybetmeden bizlerle iletişime geçibilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış