familycouple
setuprateenter

Uygun Balayı Villaları

Uygun Balayı Villaları
Uygun Balayı Villaları

Yeni evlenen her çift düğünün yorgunluğu ve stresini atmak için mükemmel bir tatil hayal ederler. Kendi evinizin konforunda ve dekorasyonuyla modern çizgileri yansıtan balayı villalarını kiralayarak, en kaliteli tatile kavuşabilirsiniz. Birçok ünlü ismin dahi ziyaret ettiği balayı villaları görülmeye değer evler arasında yer alır. Yıl boyunca çalışan kişilerin eşlerine ayıramadığı zamanı, balayı villalarısayesinde ayırabileceklerdir. Bunun yanı sıra stresten uzak, düğün yorgunluğunun atılması için büyük seçenekler arasında yer alır.

Antalya’nın en gözde koylarının yanı başında yer alan balayı villaları, size denizin dinginliğini yansıtarak sakinleşmenizi sağlar. Güneş batımında deniz manzarasına karşı çayınızı içebilir ya da terasta yıldızlar eşliğinde film keyfi yaşayabilirsiniz.  Mavinin en koyu tonu karşısında sevdiğiniz kişi ile birlikte muhteşem fotoğraflar çekerek unutulmaz anılara imza atabilirsiniz. Evli çiftler balayı villaları incelerken öncelikle konaklama çeşitlerini kontrol etmektedirler. Balayı villaları, seçenekleri arasında havuz, bahçe ve teras avantajları ile en çok tercih edilen villalar arasında yer alır.

Konforlu Balayı Tecrübesi

Evli çiftlerin aşk hayatlarında en önem verdikleri nokta tatlı bir sessizliktir. Zaten evlilik hazırlığında çektikleri stres sonrasında bunu hak etmişlerdir. Sakinlik ve konfor konusunda sizi mutlu edecek özelliklere sahip balayı villaları, eşya ve beklentiler konusunda eksiksiz olarak dekore edilmiştir. Mutfak, salon, banyo ve jakuzi seçeneklerine sahip birçok ev lüks yaşantıya önem verenlerin yüzlerini güldürmektedir. Otellerin sınırlı yemek servisine ve kısıtlı zaman sürelerine bağlı kalmadan kendi sofralarınızı kuracağınız tüm eşyalar eksiksiz bir şekilde yer almaktadır.

Sevdiğiniz insanla birlikte mahremiyete önem veriyorsanız balayı villaları sizin için doğru bir seçenek olacaktır. Sadece iki kişilik ve çevresi korunaklı biçimde imar edilen balayı villaları,sizi dış gözlerin meraklı bakışlarından korumaktadır. Balayı tatillerinizi otellerde geçirmek isterseniz küçük bir odaya tıkılıp kalacağınızı unutmayınız.

Balayı Villalarının Fiyatları

Sunduğun avantajlarının yanı sıra uygun fiyat aralığına da sahip olan balayı villaları, otel fiyatlarına göre oldukça uygundur. Bütçenizi belirlerken tercih edeceğiniz villanın özelliklerini de göz önünde bulundurmanız gerekir. Böylelikle hiç kullanmayacağınız bir özelliğe lüzumsuz yere para ödememiş olacaksınız. Kalacağınız kişi sayısı, oda sayısı, havuz, bahçe, jakuzi ve banyo gibi değişik özelliklere sahip balayı villalarının fiyatları normal olacaktır.

Balayı villaları her mevsim tatil için uygundur. Çünkü kaliteli ısıtma sistemleri ile dizayn edilmiş olup, gece serinliğinde dahi havuza girme olanağı tanır. Tatilinizi çeşitlendirecek en harika aktiviteler, Türkiye’nin turizm cennetlerinin en muhteşem mekanlarında yapılacaktır.

Yüzme, yat, doğa gezileri, balık tutma, tarihi yerler gezisi gibi birden fazla organizasyona katılarak, her saati dolu dolu geçirebilirsiniz. Kendinizi eşsiz hissedeceğiniz ve ileride güzel duygular ile hatırlayacağınız balayı villaları ile keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Bize ulaşarak seçenekleri gözden geçirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış