familycouple
setuprateenter

Urla Nerede, Nasıl Gidilir?

Urla Nerede, Nasıl Gidilir?
Urla Nerede, Nasıl Gidilir?

Urla nerededir? Urla’ya nasıl gidilir? Urla hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Urla ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Urla’nın turistik açıdan önemi nedir? Urla etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Urla tarihçesi nedir? Urla hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Urla Nerededir?

Urla, İzmir’in son yıllarda popüler bir hale gelen turizm bölgelerinden bir tanesidir. Çeşme, Seferhisar, İzmir Körfezi, Ege Denizi ve Güzelbahçe ilçelerine komşu olan Urla’nın şehir merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 65 kilometre civarındadır. Urla, 1867 yılında ilçe olmuştur. Urla içerisinde toplamda 23 mahalle ve 14 köy bulunmaktadır. Deniz kenarına olan konumu nedeniyle sıkça tercih edilen tatil yerlerinden bir tanesidir.

Buraya havayolu ile İzmir Adnan Menderes Havalimanından ulaşım sağlayabilirsiniz. Havalimanından Urla ilçe merkezine olan uzaklık ise yaklaşık olarak 45 ile 50 dakika civarındadır.

Urla’ya otobüs ile gitmek isteyenler Urla Şehirlerarası Otobüs Terminalini kullanılabilirler. Buradan toplu taşıma veya taksi ile kısa sürede ilçe merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Urla’ya Nasıl Gidilir?

İzmir ili sınırları içerisinde bulunan Urla, İzmir’in son zamanlarında popüler haline gelen tatil merkezlerinden bir tanesidir. Urla’ya gidebilmek için pek çok farklı seçenek bulunmaktadır. Bunun için öncelikle seyahat rotanızı oluşturmanız gerekir. Bu sayede daha kolay ve daha kısa sürede Urla’ya ulaşım sağlamış olursunuz.

Havayolu ile ulaşım sağlamak isteyenler İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan, otobüs ile ulaşım sağlamak isteyenler ise Urla Şehirlerarası Otobüs Terminalinden kısa sürede ulaşım sağlayabilirler.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış