familycouple
setuprateenter
Unutulmaz Bir Balayı
Unutulmaz Bir Balayı

Bakışlardan uzak, konforlu bir atmosferde tatil geçirmenize imkan sunan balayı evleri aynı zamanda İslami esaslara göre yaşayanlar için de uygun bir ortam sağlıyor. Muhafazakar balayı villaları, insanlardan uzakta sevdiğinizle baş başa unutulmaz anılar yaşamanıza olanak sunuyor.

Unutulmaz bir balayı için gereksinim duyacağınız her şey Villa durağında yer almakta. Balayı villaları siz ve partneriniz için en duygusal anıları yaşamanız için özel şekilde tasarlanmıştır. Balayı villaları kusursuz bir biçimde, son derece lüks eşyalar ile donatılmıştır. Ayrıca bütün özel anlarınız için muhafazakar balayı villaları, havuz ve bahçesi etraftan görünmeyecek biçimde dizayn edilmiştir. Böylelikle sizler kiralık villa bahçesinde bulunan havuza girerken, bahçede ve terasta zaman geçirirken son derece rahat olabilirsiniz.

Muhafazakar balayı tatili için özellikle Kalkan, İslamlı, Sarı Belen, Patara gibi bölgelerden balayı villaları kiralamak doğru bir tercih olacaktır. Bu bölgeler hem denizi hem de tabiatı ile insanı etkilerken, aynı zamanda pek çok tarihi güzelliği de içerisinde barındırıyor. Gün içinde kiralık villa da yer alan havuzun ve güneşin keyfini yaşayarak zaman geçirebilirsiniz. Geceleri ise terasta yıldızları yahut duygusal bir filmi izleyerek vakit geçirebilirsiniz. Bunların yanı sıra denize yakın kiralık ev tercih ederek istediğiniz vakit denizin ve tabiatın keyfini yaşayabilirsiniz.

Balayı Tatilinin Tadını Çıkarın

Kiralık balayı villaları içerisinde yaşanan tatilin kendisi başlı başına duygusal olmaya yetiyor da artıyor. Ayrıca kiralık villa da tatilin imkanları bunlarla sınırlı değil. İçerisinde özel jakuzi yer alan balayı evlerini seçim yaparak, soğuk kış günlerinde de balayı yaşayıp suyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kış aylarında balayı yapacaksanız sadece jakuzi tercih etmek mecburiyetinde kalmıyorsunuz, özel ısıtma sistemi olan havuzlar ile soğuk zamanlarda da havuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Bahçesinde özel yüzme havuzu haricinde terasında da ufak bir havuz bulunan balayı villaları alternatifler arasında bulunuyor. Bu sayede yatak odasından havuza yahut jakuziye geçebiliyorsunuz. Ayrıca balayı tatili yaşarken isterseniz sevdiğinize kendi ellerinizle size özel villanızın kusursuz mutfağında yahut barbeküsünde romantik bir yemek de yapabilirsiniz.

Kiralık Villada Huzurlu Bir Tatil

Şehrin temposundan uzak, tabiatın içinde bulunan balayı villaları, çiftlerin yeni bir yaşamın başlangıcını muazzam anılar eşliğinde yaşamalarına imkan sağlıyor. Kiralık villalar içerisinde yer alan balayı villaları rahat ve eğlenceli zaman geçirmenizin yanı sıra hijyenik ve konforlu bir ortam oluşturuyor.

İçerisinde wifi, mutfak, otopark ve ebeveyn banyosu gibi bütün detayların bulunduğu balayı villaları sayesinde kimse sizi rahatsız etmezken aynı anda en lüks koşullarda tatil olanağı yaşayabilirsiniz. Maksimum lüks olan bu tatili oldukça cazip fiyatlarla yaşabilirsiniz. Üstelik bu kusursuz balayı tatili için yapmanız gereken şey ise Villa durağını ziyaret etmek ve birbirinden güzel balayı villaları arasından birini kiralamak.

Kiralık Villalarda tatil hem muhafazakar hayat tarzlarına uygun bir balayı yaşamak isteyenlerin hem de sakin ve konforlu bir balayı yaşamak isteyen çiftlerin ihtiyaçlarını yerine getiriyor. Siz de bakışlardan uzak, rüya gibi bir tatil arzu ediyorsanız, Villa Durağında kusursuz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış