familycouple
setuprateenter

Unutamayacağınız Bir Tatil

Unutamayacağınız Bir Tatil
Unutamayacağınız Bir Tatil

Son dönemlerde özellikle sosyal paylaşım noktalarında ve televizyonlarda en fazla çıkan reklamlar nedir diye sorarsak, erken rezervasyon fırsatlarının kaçırılmaması gerektiği üzerinde yapılan, birbirinden değişik tatil olanaklarının sağlandığı reklamların olduğunu söyleyebilirsiniz. Bizler de sizlere sormak isteriz. Bu sene düşündüğünüz tatilin erken rezervasyonunu yaptırdınız mı?  Villa Durağı olarak beraber bir plan oluşturmaya ne dersiniz?

Villa Durağı olarak bizler, siz değerli konuklarımızı kendi ailesi gibi gören, içten samimi, alanında uzman, deneyimli çalışan elamanları ile tatilinizi beraber oluşturmayı tavsiye ediyoruz. Çünkü konuğumuz olduğunuz zaman süresince güvenli, konforlu, temiz ve kaliteli bir tatil yaşamanız için doğru adresin biz olduğunu ifade ediyoruz.

Sizler kararınızı oluşturun ve devamını bizlere bırakın. Hafızalara kazınacak bir tatil sizi bekliyor.

Son dönemlerde kiralık yazlık villalar ve özelikle muhafazakar villalar ön sıralara yükselerek, en fazla talep gören tatil seçenekleri arasında olmuştur.

Muhafazakar Kiralık Villalar İle Muhteşem Bir Tatil

Yabancı gözlerden uzakta olacak şekilde tasarlanmış bu villalarda, konforlu, güvenli, sevdiklerinize özel ama hiçbir detaydan kaçınılmamış bir atmosferde bulacaksınız kendinizi. Hem yaşama stiliniz hem de inancınız yanınızda bulunacak. Tatilin olmazsa olmazlardan olan denizin keyfini çıkaracak, odalarda yer alan jakuzi olanağı ile konforun zirvesine çıkacaksınız. 

Muhafazakar villa konsepti ile çok değişik tatil imkanları siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunulmuştur. Kalkan, Çalış, İslamlar, Patara, Sarıbelen, Kaş, Fethiye, Ölüdeniz ve Üzümlü noktalarında dekore edilmiş villalarımızda sınırsız hizmet sizleri beklemektedir.

Sizler de şehir hayatının yorucu ve stres dolu karmaşasından biraz uzaklaşmak, sevdikleriniz ile beraber sıcak, samimi, huzur dolu, keyifli ve kaliteli bir tatil yaşamak istemez misiniz? Dönüşünüzün muazzam olacağı ve gönül rahatlığı ile eş, dost, tanıdık ve iş arkadaşlarınıza öneride bulunacağınız tatiliniz için artık doğru adresi biliyorsunuz.

Muhafazakar kiralık villalar alanında uzmanlaşmış Villa Durağı unutulmaz tatilin tek adresi. Kaliteli bir hizmet ve tamamen müşteri memnuniyeti esas alınan, güler yüzlü elemanları ile Villa durağı tarafından sağlanan muazzam tatil fırsatları için daha fazla beklemenize gerek yok. Bizlerle iletişim sağlayarak hem uygun fiyatlarımızdan yararlanıp hem de tatilin tadını şimdiden bakabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış