familycouple
setuprateenter

Ülkemizde Balayı İçin Tercih Edilen Yerler

Ülkemizde Balayı İçin Tercih Edilen Yerler
Ülkemizde Balayı İçin Tercih Edilen Yerler

Balayı tatili çiftlerin hayatları boyunca sadece bir defa gidebilecekleri bir tatildir. Bu nedenle balayı tatili öncesi çiftlerin planlarını en iyi şekilde yapmaları gerekmektedir. Balayı tatili planınızı düğünden önce düğün planınızı yaparken yapmanız gerekmektedir. Balayı tatilinize ayrı bir bütçe ayırmanızda fayda vardır. Türkiye’de balayı çiftlerinin ilk tercih ettiği balayı şehri Antalya’dır. Antalya’da dilerseniz gözlerden uzak doğa içerisinde bir balayı tatili ya da eğlencenin tam merkezinde bir balayı tatili yapabilirsiniz.

Balayı tatillerinizi son zamanların popüler tatil şekli olan kiralık balayı villalarında yapabilirsiniz. Son zamanlarda çiftlerin tercih ettiği ve içerisinde diledikleri gibi hareket ettikleri kiralık balayı villaları balayı çiftlerine özel fırsatlar sunmaktadır. Antalya’nın Kalkan, İslamlar, Patara ve Üzümlü bölgelerinde bulunan kiralık balayı villalarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca muhafazakar çiftlere uygun olarak tasarlanan balayı villaları son zamanların en çok tercih edilen villalarından bir tanesidir.

Muhafazakar çiftlere özel olarak tasarlanan kiralık balayı villalarındaki yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde gözlerden uzak bir şekilde rahatlıkla balayı tatilinizi yapabilirsiniz. Türkiye’de balayı çiftleri en çok Antalya’yı tercih etmektedirler. Antalya denilince akla ilk gelen balayı yerleri arasında Side vardır. Antalya’nın en popüler balayı yerleri arasında olan Side, tarihi açıdan pek çok güzelliği içerisinde barındırmaktadır. Side’de balayı tatilinizi planlıyorsanız eğer Mayıs ve Ekim ayı arasında tatil planınızı oluşturabilirsiniz. Side özellikle Haziran ayı sonrasında festivalleri ile ünlü bir yerdir.

Side’de balayı tatilinizi planlarken mutlaka tekne turlarına da göz atmanız gerekecek. Side’nin çevresindeki koyları ve plajları tekne turları sayesinde gezebilir ve balayı tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca Side’de su sporları yapabilmeniz için oldukça geniş ve eğlenceli yerler bulunmaktadır.

Balayı çiftlerinin bir diğer balayı tatili için tercih ettikleri yerler arasında Fethiye vardır. Fethiye turistik açıdan her yıl düzenli olarak turistlerin ziyaret ettiği ve balayı çiftlerinin sıkça tatil yaptığı yerlerden bir tanesidir. Fethiye’de özellikle balayı çiftlerinin sıkça ziyaret ettiği yer Kelebekler Vadisi’dir. Fethiye’de balayı tatilinizi yaparken, Ölüdeniz, Çalış Plajı, Dar Boğaz, Romantik Faralya gibi yerleri gezebilir ve balayı tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Fethiye’de kiralayacağınız kiralık balayı villalarında balayı tatilinizin keyfini doyasıya çıkarırken doğanın eşsiz güzelliği karşısında eşiniz ile birlikte fotoğraflar çektirerek bu anları ölümsüzleştirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış