familycouple
setuprateenter

Üçağız Nerede, Nasıl Gidilir?

Üçağız Nerede, Nasıl Gidilir?
Üçağız Nerede, Nasıl Gidilir?

Mutlaka gezilip görülmesi gereken harika turistik bir köy olan Üçağız, Antalya’nın Demre ilçesi sınırında bulunmaktadır. Kekova Adasında yer alan Üçağız Köyü’nün, muhteşem manzarası ve bakir doğası son derece büyüleyicidir. Gizli cennet adasından gizlenmiş gizemli bir hazinedir. Üçağız, görülecek birçok doğa harikası ve tarihi mekanı bulunan, minicik ve çok güzel bir sahil köyüdür.

Kekova bir başka bilinen ismi ile Üçağız, Akdeniz’in batısında yer alan Demre ilçesi yakınlarında bir adadır. Eşsiz ada geçen zaman zarfında ismini büyük bir bölgeye vermektedir. Kaleköy, Simena Antik Kenti ve Üçağız ismi ile bildiğimiz yerleri içeren bölge Kekova olarak geçmektedir. Burada yaşam süren insanlar buraya Üçağız olarak isimlendirmektedir.

Üçağız’da arkadaşlarınızla ve dostlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Bir tekne gezisinde harika zamanlar geçirebilirsiniz. Yerli ve yabancı birçok doğa ve fotoğraf tutkunu Üçağız’a gelmektedir. Burası güzel fotoğraflar çekmek ve başkalarıyla arkadaş olmak için büyüleyici bir yerdir. Kekova Adasındaki Üçağız Köyü’ne geldiğinizde uzun süre gitmek istemeyeceksiniz.

Üçağız Köyüne Nasıl Gidilir?

Antalya’nın Demre ilçesi sınırlarında bulunan Kekova Adasındaki Üçağız Köyü’ne ulaşmak için Kaş ilçesinden tekne turlarını tercih edebilirsiniz. Kekova şehir merkezlerine uzak bir mesafededir. Uzak olması sayesinde günümüzde dahi el değmemiş bir güzelliktedir. Ulaşımının nispeten zor olması güzelliğini muhafaza etmesinde en önemli etkenlerden bir tanesidir. Böylelikle Üçağız en temiz deniz suyuna ve en eşsiz koylarına sahiptir.

Üçağız’a yakın illerden tekneyle gelen çok insan bulunmaktadır. Dilerseniz Fethiye, Kaş ve Demre’den tekne ile sahili dolaşıp Batıkkent’ te mola verebilirsiniz. Buradaki muhteşem koyları görebilir, yüzebilir ve unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca Üçağız iskelesinde durarak limanın mis gibi havasını soluyabilirsiniz.

Araba olmadan ulaşımı zor olan Üçağız, Kaş ilçesine 33, Demre’ye ise 20 km mesafededir. Sakinliğinin en büyük sebeplerinden biri de uzaklık gerçeğidir. Özel arabanız ile Kaş yönünden Antalya tarafına doğru seyir halinde iken karşınıza çıkan Üçağız tabelalarını takip ederek Üçağız’a ulaşabilirsiniz.

Üçağız mükemmel manzarası ve huzur veren atmosferi ile ziyaretçisini kendisine aşık edecek bir gezi rotasıdır. Her mevsim ayrı bir güzelliği sergileyen Üçağız’ı, ziyaret etmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış