familycouple
setuprateenter

Turunç Nerede, Nasıl Gidilir?

Turunç Nerede, Nasıl Gidilir?
Turunç Nerede, Nasıl Gidilir?

Turunç nerededir? Turunç’a nasıl gidilir? Turunç hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Turunç ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Turunç’un turistik önemi nedir? Turunç hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Turunç Nerededir?

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı bir yer olan Turunç, mavi bayraklı Turunç Koyu ile anılmaktadır. Turunç Koyu pek çok mavi tur teknelerinin durakladığı ve ziyaret ettiği popüler yerlerden bir tanesidir.

Burada yürüyüş, tırmanma, dalış, dağcılık gibi pek çok doğa sporlarını yapabilirsiniz.

Turunç’un denize olan uzaklığı yaklaşık olarak 8 kilometre civarındadır. Marmaris’e olan uzaklığı ise 20 kilometredir. Marmaris denilince akla ilk gelen bölgelerden bir tanesi de Turunç’dur. Marmaris’in hemen yanı başında doğal güzelliği ile büyüleyici bir özelliğe sahip olan Turunç, sevimli restoranları ile göz doldurmaktadır. Turunç Koyu’nda aileniz ile birlikte muhteşem deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Yakınlarında bulunan Amos Antik Kenti’ni de gezme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Turunç’a Nasıl Gidilir?

Turunç’a karayolu ile veya denizyolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Denizi ve ormanı bir arada görebileceğiniz bu eşsiz güzellikteki yeri mutlaka görmeniz gerekmektedir. Turunç’ta kaliteli ve enfes kokulu turunç ağaçları bulunmaktadır.

Turunç’a gitmek isteyenler öncelikli olarak Marmaris’e ulaşım sağlamaları gerekmektedir. Daha sonra buradan Turunç’a giden halk otobüslerini kullanarak kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Marmaris şehir merkezi ile Turunç arasındaki mesafe yaklaşık olarak 20 kilometredir. Özel araçlarınız ile Turunç’a ulaşım sağlamak istiyorsanız eğer İçmeler yolu üzerinden Turunç yönüne doğru ilerleyebilirsiniz. Bu yol oldukça güzel manzaralı ve keyifli bir yoldur. Hava yolu ile Turunç’a ulaşım sağlamak isteyenler için buraya en yakın havalimanı Dalaman Havalimanıdır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış