familycouple
setuprateenter

Türkiye'de Balayı İçin Tercih Edilen Yerler?

Türkiye'de Balayı İçin Tercih Edilen Yerler?
Türkiye'de Balayı İçin Tercih Edilen Yerler?

Türkiye’de balayı tatili denildiği zaman akla ilk gelen şehir her zaman Antalya olmuştur. Antalya, Türkiye’nin en çok turist ve ziyaretçi akınına uğrayan, içerisinde güzide güzellikleri barından bir şehirdir. Ayrıca Antalya, tarihi açıdan pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehirdir.

Antalya, balayı çiftleri için tercih edilmesi gereken tatil yerleri arasında yer almaktadır. Burada yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş, Yeşilköy, Çukurbağ, Bezirgan, Çavdır ve Gökseki her yıl ünlülerinde tercih ettiği tatil yerleri arasında yer almaktadır.

Özellikle son zamanlarda balayı çiftleri otel tatillerinin yanı sıra villa tatillerini tercih etmektedirler. Villa tatilleri çiftler için en uygun tatil şeklidir. Balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan balayı villaları sayesinde tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Antalya’da balayı tatili yapmak isteyen çiftler, Antalya’nın tarih kokan antik kentleri gezebilir ve burada tatillerini fotoğraflar çekerek ölümsüzleştirebilirler. Eşsiz güzellikteki tarih kokan manzarası ve denizi ile tatilinizden keyif alabilirsiniz.

Antalya, içerisinde barındırdığı plajlar, müzeler ve antik kentleri ile her yıl düzenli olarak turist akınına uğramaktadır. Türkiye’nin en büyük altıncı ile olan Antalya, ayrıca Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehridir. Zamanında Likyalılar, Pamfilyalılar, Berganalılar, Romalılar, Selçuklular, Osmanlılar ve Bizanslılara ev sahipliği yapmıştır.

Türkiye’de bir diğer balayı tatili için en çok tercih edilen yer ise Fethiye’dir. Fethiye, Muğla ilinin 13 ilçesinden biridir. Ayrıca turistik açıdan en çok tercih edilen ve en çok ziyaretçi akınına uğrayan tatil yerlerinden biridir. Fethiye’de balayı yapmak isteyen çiftler kendilerini tropik bir yerde yaşıyormuş gibi hissedebilir. Fethiye’nin içerisinde barındırdığı güzellikleri ve doğa manzarası karşısında büyülenebilirsiniz.

Fethiye’de balayı tatili yapmak isteyen çiftlerin mutlaka görmesi gereken yerlerden birisi de Kelebekler Vadisi’dir. Burada yer alan kelebeklerin çeşitliliği ve eşsiz doğa manzarası ile kendinizi cennete düşmüş gibi hissedeceksiniz. Ada turu atmak isteyen ve seven çiftlerin Fethiye’de görmesi gereken bir diğer yer ise On İki Adalar’dır. Doğal güzellikler karşısında insana hayranlık hissi uyandıran On İki Adalar, en çok tercih edilen tatil yerlerinden biridir.

Ayrıca Fethiye’de balayı tatili yapan çiftlerin, burada yer alan Fethiye Müzesini mutlaka ziyaret etmesi ve görmesi gerekmektedir. Antik çağdan Bizans’a kadar ev sahipliği yapan bu yerde pek çok tarihi kalıntı görmeniz oldukça mümkündür.

Fethiye’de carretta carettaların yaşadığı yer olarak bilinen Çalış Plajı, en çok ziyaretçi akınına uğrayan yerlerden biridir. Fethiye’de yapacağınız balayı tatilinizi, Fethiye’de yer alan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy balayı villalarında yaparak tatilinizi dolu dolu geçirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış