familycouple
setuprateenter

Tünektepe Nerede, Nasıl Gidilir?

Tünektepe Nerede, Nasıl Gidilir?
Tünektepe Nerede, Nasıl Gidilir?

Tünektepe nerededir? Tünektepe’ye nasıl gidilir? Tünektepe özellikleri nelerdir? Tünektepe turistik özellikleri nelerdir? Tünektepe hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Tünektepe’ye ziyaretler ücretli midir? Tünektepe’ye hangi mevsimler gidilmelidir? Tünektepe çevresinde gezilecek yerler nerelerdir? Tünektepe hakkında aklınıza gelen bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Ülkemizin gözde ve nadide şehirlerinden bir tanesi olan Antalya turizmi, köklü tarihi, eşsiz doğası ve her mevsimde kendine has güzelliği ile büyüleyicidir. Her sezon milyonlarca yerli ve yabancı turisti kendine çeken Antalya’daki muazzam seyir tepesi yani Tünektepe en gözde yerler arasındadır. Turizmin cenneti olarak nitelendirilen Antalya sahip olduğu Tünektepe gibi yerler ile coğrafyamızın en şanslı şehirleri arasındadır. Akdeniz’in hatta Dünya’nın en güzel şehirlerinden olan Antalya’yı bir tepeden seyretmek istiyorsanız Tünektepe’yi ziyaret etmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Tünektepe Nerededir?

Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden birisi olan Antalya, turizm açısından oldukça zengin bir yere sahiptir. Köklü bir tarihe sahip olan Antalya, aynı zamanda çok eski medeniyetlere de ev sahipliği yapmış olan güzide şehirlerimizden bir tanesidir.

Muhteşem doğası ve mevsimi sayesinde Türkiye’nin hemen hemen bütün tatilcileri buraya akın etmektedir.

Antalya sınırları içerisinde yer alan Tünektepe ise Antalya’nın gezilip görülmesi gereken yerleri arasında yer almaktadır. Tünektepe, Bey Dağları’nın Akdeniz ile buluştuğu yerde tam olarak 618 metre yüksekliğinde bulunmaktadır. Pek çok kişinin bilmediği bir yer olan Tünektepe muhteşem manzarası ile ziyaretçilerini büyülemektedir.

Tünektepe’ye Nasıl Gidilir?

Tünektepe, Antalya ili sınırları içerisinde yer almaktadır. Tünektepe, teleferiğin başladığı noktada ve Sarısu deposunun hemen arkasında yer almaktadır.

Antalya ilinin farklı noktalarında Sarısu’ya giden otobüs ve toplu taşıma araçları bulunmaktadır. Giden bu otobüslerin yanı sıra Antalya’nın ilçesi olan Kemer’e giden tüm araçlar Sarısu’dan geçmektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış