familycouple
setuprateenter

Tralleis Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?

Tralleis Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?
Tralleis Antik Kenti Nerede, Nasıl Gidilir?

Tralleis Antik Kenti, tarihimizde önemli bir yere sahip olan antik kentlerdendir. Birçok tarihi kalıntıyı bünyesinde barındıran Tralleis Antik Kenti, her mevsim birçok ziyaretçinin uğrak yerleri arasında bulunmaktadır. Popüler Tralleis Antik Kenti nerede? Tralleis Antik Kenti’ne nasıl gidilir? Tralleis Antik Kenti Giriş ücretli mi? gibi Tralleis Antik Kentinin tarihçesi ve özelliklerini sizler için bu yazımızda detaylı şekilde cevaplandırıyoruz.

Tralleis Antik Kenti Nerede?

Tarihi milattan önceye dayanan Tralleis Antik Kenti, Ege Bölgesi sınırları içerisindeki Aydın ilimizdedir. Aydın ilimizde 22 tane antik kent yer almaktadır. Bunlar arasındaki Tralleis Antik Kenti birbirinden farklı imparatorlukların egemenliği altında kalmıştır. Eşsiz görünümü ile ziyaretçilerini büyüleyen Tralleis Antik Kenti Aydın’ın merkezindedir. Merkezdeki konumundan dolayı kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz Tralleis Antik Kenti’ni ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Aydın ili merkez Efeler ilçesinde bulunan Tralleis Antik Kenti merkeze 3 km mesafededir. Aydın ilimizin kuzey bölgesindeki Kestane Dağlarının güney yamacındaki yüksek plato üstündeki Tralleis Antik Kenti’ni haftanın her günü ziyaret edebilirsiniz.

Tralleis Antik Kentine Nasıl Gidilir?

Tralleis Antik Kentine farklı yollarla ulaşım sağlamak mümkündür. Kendi özel aracınız ya da toplu taşıma araçlarını da kullanarak Tralleis Antik Kentine gidebilirsiniz. Özel araç kullanarak gidecek ziyaretçilerin Aydın İzmir otobanını çıkışı antik kent tabelasını takip etmesi gerekmektedir. Tralleis Antik Kentine özel araçla gitmek istemeyenler 4 ya da 8 numaralı toplu taşıma araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilir. Aydın ilinin hemen her yerinde, kemer bulvarından geçen minibüsleri kullanarak da Tralleis’e gidebilirsiniz. Ancak minibüsleri kullandığınızda Tralleis sapağında inip, indikten sonra da ortalama olarak 20 dakika yürümeniz gerekir. Aydın il merkezindeki Tralleis Antik Kent tabelalarını takip ederek mükemmel güzelliğe sahip antik kente ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tralleis Antik Kenti Ziyaret Saatleri

Tralleis Antik Kenti’ne her sezon ve her gün ziyaret saatleri arasında gidebilirsiniz. Yazın 09:00 – 19:00 saatleri arası, kışın ise 08:00 – 17:00 saatleri arasında istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Tralleis Antik Kenti Girişi Ücretsizdir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış