familycouple
setuprateenter

Torba Nerede, Nasıl Gidilir?

Torba Nerede, Nasıl Gidilir?
Torba Nerede, Nasıl Gidilir?

Torba nerededir? Torba’ya nasıl gidilir? Torba hangi il sınırları içerisinde bulunmaktadır? Torba ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Torba’nın turistik açıdan önemi nedir? Torba hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Torba Nerededir?

Bodrum ilçesi merkezine yakın bir yerde bulunan Torba, her yıl sıkça ziyaret edilen şirin bir tatil merkezidir. Oldukça zengin bir tarihi geçmişe sahip olan Torba’da Tavşan Adasını da görebilme şansına sahip olabilirsiniz.

Masmavi denizi ve çam ormanları ile çevrili olan bu cennet gibi yerde aileniz ile birlikte muhteşem bir tatil planlayabilirsiniz.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer alan Torba’nın Bodrum merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 6 kilometre civarındadır. Çam ağaçlarının enfes kokusu ile huzurlu bir atmosfere sahip olacağınız yerde eşsiz bir tatil yapabilirsiniz. Torba’da bulunan Tavşan Adası’nda antik döneme ait tarihi kalıntıları görmeniz mümkündür. Burada tarihi Kral Yolu’ndan yürüyerek muhteşem fotoğraflar çektirebilirsiniz.

Torba’ya Nasıl Gidilir?

Torba’ya havayolu ile ulaşmak isteyenler için buraya en yakın havalimanı Milas Bodrum Havalimanıdır. Bu havalimanının Bodrum ilçe merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 33 kilometre kadardır.

Bu havalimanına ülkemizin pek çok yerinden direkt olarak uçak seferleri düzenlenmektedir.

Milas Bodrum Havalimanından Torba’ya direkt olarak giden toplu taşıma aracı bulunmamaktadır. Bu nedenle Torba’ya ister araç kiralayarak isterseniz taksiyle ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra toplu taşıma araçları ile Torba’ya ulaşım sağlamak isteyenler öncelikle Bodrum ilçe merkezine gelmeleri gerekmektedir. Havalimanından Bodrum ilçe merkeze giden havalimanı servisleri bulunmaktadır. Bodrum ilçe merkezine geldikten sonra Bodrum Otogarına geçmeniz gerekmektedir. Buradan Torba’ya giden dolmuşlara binerek kısa sürede Torba’ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış