familycouple
setuprateenter

Tesettürlüler İçin Balayı Önerileri

Tesettürlüler İçin Balayı Önerileri
Tesettürlüler İçin Balayı Önerileri

Muhafazakar ve tesettürlüler için son zamanların en çok tercih edilen balayı tatilleri arasında muhafazakar balayı villaları yer almaktadır.

Muhafazakar balayı villaları, kişilerin mahrumiyetini tamamen gizlemektedir. Aynı zamanda yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde gözlerden uzak rahat bir şekilde balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Muhafazakar balayı villaları içerisinde bulunan televizyon, havuz, barbekü, buzdolabı, yemek salonu, wifi ve verilen pek çok hizmet ile evinizdeki konforu tatilde ayağınıza getiriyor.

Muhafazakar balayı villaları dilerseniz deniz manzaralı dilerseniz doğa manzaralı olarak tercih edebiliyorsunuz. Ayrıca villa içerisinde değiştirmek istediğiniz veya eşinize hazırlamak istediğiniz sürprizler gerçekleştirebilirsiniz.

Tesettürlü kişilere özel olarak kapalı havuza sahip olan balayı villaları da bulunmaktadır.

Antalya’da balayı tatilini gerçekleştirmek isteyenler, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş Merkez, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki, Çukurbağ, Çayköy ve Bayındır’da yer alan villalarda balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Fethiye’de bulunan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy’de villalarda da tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Muhafazakar balayı villanızın bahçesinde yakınlarınız ile birlikte küçük bir kutlama partisi düzenleyebilirsiniz. Villa bahçesinde yer alan havuzun istediğiniz zaman keyfini çıkarabilirsiniz. Villalarda yer alan havuz aydınlatması ve bahçe aydınlatması sayesinde akşamları ve geceleri de havuz keyfini doyasıya sürdürebilirsiniz.

Tesettürlü ve muhafazakar kişiler için eşsiz bir tatil seçeneği olan muhafazakar villalar, son zamanların en çok tercih edilen villa seçenekleri arasında yer almaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış