familycouple
setuprateenter

Tesettürlü Bayanlar İçin Tatil Yerleri

Tesettürlü Bayanlar İçin Tatil Yerleri
Tesettürlü Bayanlar İçin Tatil Yerleri

Hayatın yorgunluğunu ve işlerin biriktirmiş olduğu stresi üzerinden atmak isteyen tesettürlü bayanlar için en uygun şartları sağlayan tatil yerleri arasında Antalya gelmektedir. Antalya’da yer alan muhafazakar villalar sayesinde tesettürlü bayanlar diledikleri gibi tatilin tadını çıkarabilirler.

Muhafazakar villalarda yapacağınız tatillerinizde villa şartları tamamen sizleri uygun olarak tasarlanmış ve dizayn edilmiştir. Villa çevresinde yer alan duvarların yüksekliği sizleri gözlerden uzak tutarak tatilinizi rahat bir şekilde geçirmenizi sağlamaktadır.  İslami şartlara uygun ve çevresinde erkek bulunmayan muhafazakar villa tercihleriniz sizler için en doğru seçenek olacaktır.

Tesettürlü arkadaşlarınız ile birlikte toplu yapacağınız tatillerinizi muhafazakar villaları tercih ederek tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Burada kız arkadaşlarınız ile birlikte barbekü partileri düzenleyebilir veya deniz manzaralı havuzunda gözlerden uzak bir tatil planlayabilirsiniz.

Antalya’da Kalkan, İslamlar, Üzümlü ve Patara’da yer alan muhafazakar lüks villalarda rahat bir şekilde gözlerden uzak tatillerinizi planlayabilirsiniz. Ayrıca muhafazakar villalar evinizdeki konforu tatilinizde de sizlere sunmaktadır.

İçerisinde alkol veya çeşitleri bulunmayan tesettürlü bayanlar için özel olarak tasarlanan muhafazakar villalar, pek çok tatilcinin takdirini kazanmıştır. Son zamanlarda muhafazakar kesimin tercih ettiği tatil seçeneklerinden biri olan muhafazakar villalar pek avantaj sunmaktadır. Bahçesinde yer alan barbekü ve deniz manzaralı havuzu ile eşsiz bir tatil fırsatı sunmaktadır.

Ayrıca villa içerisinde bulunan dolap, ocak, televizyon, internet ve bir evde bulunması gereken bütün eşyaları ile muhafazakar villalar benzersiz bir tatil fırsatı sunmaktadır. Muhafazakar villalar, tesettürlü bayanların rahat edeceği ve gözlerden uzak bir tatil yapabileceği özel fırsatlar sunmaktadır. Tercih edeceğiniz yerde ve tercih edeceğiniz özellikteki muhafazakar villalarda bütün yılın yorgunluğunu gözlerden uzak bir şekilde atabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış