familycouple
setuprateenter

Tekirova Nerede, Nasıl Gidilir?

Tekirova Nerede, Nasıl Gidilir?
Tekirova Nerede, Nasıl Gidilir?

Antalya Kemer de bulunan Tekirova son dönemlerin popüler tatil merkezidir. Tekirova, Antalya Kemer bölgesinin tarihi ambiyansını yansıtan, pırıl pırıl denize ev sahipliği yapan kesinlikle görmeniz gereken yerlerden bir tanesidir. Keşfedilmeyi bekleyen cennet köşelerden olan Tekirova'da unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Antalya Kemer ilçesinde bulunan eşsiz Tekirova, doğası ve tabiat güzellikleri ile seyahat sevenlerin ilk tercih ettiği yerdir. Doğal güzellikleri ile beraber tarihi zenginlikleri içerisinde barındıran Tekirova, Antalya bölgesinde rahat ve konforlu tatil yapmak isteyenler için idealdir.

Tekirova Nerede?

Tekirova, Antalya merkeze ortalama olarak 50 km mesafededir. Tekirova’ya özel aracınız ile yaklaşık 1 saat süren yolculuk sonrasında ulaşabilirsiniz. Antalya Hava alanına 60 km uzaklıkla bulunan Tekirova, Kemer’e ise 17 km uzaklıkdadır.

Kemer bölgesinden batıya doğru ortalama olarak 17 km mesafede yer alan Tekirova, büyüleyici doğal güzelliklere ev sahipliği yapmaktadır. 3,7 km lik kumsalı, plajı, denizi ve eşsiz villa gibi konaklama alanları ile pek çok yerli ve yabancı tatilcinin ilk tercihleri arasında yer alan tatil beldemizdir. Antalya Kemer de turistlerin uğrak tatil beldelerinden birisi konumundaki Tekirova da unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Tekirova’ya ulaştıktan sonra Tekirova yer alan plajları, Phaselis Ören yeri ve müzesini, Olimpos’u ve Çıralı gibi yerleri de mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Tekirova’ya Nasıl Gidilir?

Antalya Kemer de bulunan Tekirova ‘ya ulaşım çok kolaydır. Birbirinden farklı alternatifler kullanarak Tekirova’ya kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Tekirova’ya gitmek istiyorsanız ilk öncelikle Antalya’ya gelmeniz gerekmektedir. Antalya’ya geldikten sonra Kemer Kumluca yönünden 50 km sonrasında Tekirova’ya gelebilirsiniz

Kemer’e ortalama 17 km mesafedeki Tekirova’ya Antalya otobüs terminalinden düzenli şekilde otobüs seferleri gerçekleştirilmektedir. Özel vasıtanız ile gelmek istiyorsanız Kemer’e ulaşmanız gerekmektedir. Kemer’den Kumluca Finike yoluna ulaşım sağladıktan sonra, yalnızca 10 dakika sonrasında Tekirova’ya ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış