familycouple
setuprateenter

Tazı Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Tazı Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?
Tazı Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Tazı Kanyonu nerededir? Tazı Kanyonuna nasıl gidilir? Tazı Kanyonunda gezilecek yerler nerelerdir? Tazı Kanyonuna nasıl ulaşım sağlanır? Tazı Kanyonunun girişleri ücretli midir? Tazı Kanyonunun ziyaret tarihleri var mıdır? Tazı Kanyonu tarihçesi nedir? Tazı Kanyonu hakkında aklınıza gelen bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Tazı Kanyonu Nerededir?

Tazı Kanyonu, ülkemizin nadide güzellikleri içerisinde yer alan ve gezilip görülmesi gereken yerler arasındadır. Akdeniz’in en güzel kanyonları arasında yer alan Tazı Kanyonunun muhteşem bir doğal güzelliği vardır.

Saklı güzellikleri ile insanı şaşırtan bu kanyona mutlaka gitmelisiniz.

Yabancı turistlerin ilgi odağı olan Tazı Kanyonu, her yıl turistlerin akınına uğramaktadır. En çok gidilen ve en çok tercih edilen gezi yerlerinden biri olan Tazı Kanyonuna nasıl gidilir? Tazı Kanyonu hakkında diğer detayları ve yol tarifini diğer bir başlık altında sizler için derleyip toparladık.

Tazı Kanyonuna Nasıl Gidilir?

Tazı Kanyonu, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer almaktadır. Tazı Kanyonuna hava veya kara yolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Antalya merkezden buraya gelmek isteyenler Manavgat otobüslerini tercih edebilirler. Daha sonra ise Köprülü Kanyon milli parkına giden araçlar ile Tazı Kanyonuna rahatlıkla bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

Özel aracı olanlar için ulaşım daha kolaydır. Antalya merkezden hareket edenler için Manavgat’a giden tabelaları takip etmeniz yeterli olacaktır. Manavgat’a ulaştıktan sonra Köprülü Kanyonu milli parkına giden tabelaları takip ettiğiniz zaman Tazı Kanyonuna ulaşmış olacaksınız.

Tazı Kanyonuna girişler tamamen ücretsizdir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış