familycouple
setuprateenter

Tavşanburnu Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Tavşanburnu Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?
Tavşanburnu Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Tavşanburnu Tabiat Parkı Nerede? Tavşanburnu Tabiat Parkı Nasıl Gidilir? Tavşanburnu Tabiat Parkı Giriş Ücreti? Gibi soruların cepalarını ve Tavşanburnu Tabiat Parkı hakkındaki tüm bilgileri sizler için bu yazımızda bir araya getirdik.

Aydın il sınırları içerisinde yer alan Tavşanburnu Tabiat Parkı, doğal ve sakin bir ortamda tatil geçirmek isteyen tatilciler için idealdir. Kamp severlerinde uğrak yerlerinden olan Tavşanburnu Tabiat Parkı çam ağaçlarının arasındaki mükemmel manzarası ile ziyaretçilerinize farklı bir tatil deneyimi yaşatmaktadır.

Tavşanburnu Tabiat Parkı ziyaretiniz esnasında piknik yapabilir, denizde yüzebilir veya sahilde güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Doğa yürüyüşünden bisiklet turuna, hamak keyfinden çadır kampına kadar birçok etkinliği yapabileceğiniz Tavşanburnu Tabiat Parkında sportif aktivitelere de  katılabilirsiniz.

Tavşanburnu Tabiat Parkı Nerede?

Tavşanburnu Tabiat Parkı Aydın ilimize bağlı Didim ilçesinin Yalıköy bölgesindedir. Denize sıfır, doğa ile iç içe huzurlu bir tatil geçirmenize imkan sunan Tavşanburnu Tabiat Parkı, ağaçlarla çevrilmiş patika yolları ile nefes kesen görünüme sahiptir.

Orman kampı bakımından fazlası ile uygun Tavşanburnu Tabiat Parkı yalıtılmış bir ortamda keyifli zaman geçirmenize olanak sunmaktadır. Deniz ile ormanın kucaklaştığı, 15,87 hektar büyüklüğündeki eşsiz Tabiat Parkı, 2015 senesinde Mavi bayrak nişanına değer görülmüştür. Aydın Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki Tavşan Burnu Tabiat Parkını ziyaret ederek çadırınızı kurarak kamp yapabilirsiniz.

Tavşanburnu Tabiat Parkı Nasıl Gidilir?

Aydın ili Didim ilçesine 6km uzaklıkta bulunan Tavşanburnu Tabiat Parkına ulaşım birbirinden farklı yöntemlerle kolaylıkla yapılabilmektedir. Tavşanburnu Tabiat Parkı için ilk başta Didim’e gelmeniz gerekmektedir. Didem’e ulaştıktan sonra çevre yolu istikametinde, şehir merkezine girmeden tabelaları takip ederek Tavşanburnu Tabiat Parkına ulaşabilirsiniz.

Didim’den hareket eden dolmuş gibi toplu taşıma araçlarını kullanarak da Tavşanburnu Tabiat Parkı’na gidebilirsiniz.

Tavşanburnu Tabiat Parkına en yakın yerleşim alanı Yalıköy’dür. Yalıköy ile Tabiat Parkı arasındaki uzaklık ortalama 4,5 km’dir.

Tavşanburnu Tabiat Parkı Giriş Ücreti?

Tavşanburnu Tabiat Parkı giriş ücretlidir. Ancak işletimi belediye tarafından yapıldığı için çok uygundur.

Birbirinden farklı pek çok aktiviteyi yapabileceğiniz Tavşanburnu Tabiat Parkı’na gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış