familycouple
setuprateenter

Tatilde İstediğim Yerdeyim

Tatilde İstediğim Yerdeyim
Tatilde İstediğim Yerdeyim

Tatilde İstediğim Yerdeyim

İşte tekrardan yaz geliyor ve muhafazakâr ailelerimizi bir telaş alıyor. Çünkü bugüne kadar içlerinden gele gele tatil yaşayamayan muhafazakâr ailelerimiz, bu yılda aynı problemi şimdiden yaşıyorlar. Daha evvelki tatillerinde otel ve pansiyon gibi olanakları değerlendiren ailelerimiz, yine de gönüllerince aile bireyleri ile aynı anda tatilin mutluluğunu tam anlamıyla yaşayamadıklarını dile getiriyorlar.

Peki, çözüm nedir sorusuna en uygun cevabı Villa Durağı vermektedir. Muhafazakar Villalar hizmetini siz değerli ailelerimize sağlayan firmamız, alanında son derece deneyimli personeli ile sizlere hizmet sunmaktan gurur duyar. Bu yıl kendinize ve sevdiklerinize gönül rahatlığıyla Tatilde istediğim yerdeyim diyeceksiniz. Çünkü bu olanağı size Villa Durağı sunuyor.

Muhafazakâr Kiralık Villalar

Muhafazakar Kiralık Villalar, firmamız tarafından Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş, Fethiye, Çalış ve Ölüdeniz noktalarında konuşlandırılmıştır. Hepsinin içerisinde ısıtmalı havuz ve jakuzi yer alan, kimsenin sizi görüp de huzursuz edemeyeceği, şehir merkezinden ve diğer villalardan biraz daha uzakta inşa edilmiştir. Yalnızca muhafazakar ailelerimiz için değil her kesimden fertlerin memnuniyetle tercih edebileceği ve Villa Durağı tarafından siz değerli konuklarımızın beğenisine sunulan villalardır.

Kiralık Yazlık Villalar, haftanın yedi günü ve günün 24 saati süresince son derece profesyonel kadrosu ile size hizmet sunulmaktadır. İçerisinde klima, barbekü, televizyon, sınırsız internet gibi pek çok olanağı bulunan, tatil süresi içerisinde her gün havuz ve bahçe bakımı uygulanan villalardır. Villa Durağı olarak yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile hizmet sunmaktayız.

Villa Durağı İslami değer ve düşüncelere son derece ehemmiyet veren köklü bir kuruluştur. Kurulduğu ilk günden itibaren, günümüze kadar sunmuş olduğu hizmetlerden ötürü, siz değerli konuklarımızdan birçok tebrik almıştır. Müşteri memnuniyeti duygu ve düşünceyle sağlamış olduğumuz nitelikli hizmet ortadadır. Villa Durağı olarak Muhafazakâr Kiralık Villalar hizmetini siz değerli tatil sever konuklarımıza en cazip fiyat garantisi ile sunmaktayız.

Müşteri memnuniyeti yaklaşımlı, Kiralık Yazlık Villalar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak, fiyat ve yer seçenekleri konusunda bilgi almak için istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış