familycouple
setuprateenter

Tatil İçin Kiralık Villa Tercihi

Tatil İçin Kiralık Villa Tercihi
Tatil İçin Kiralık Villa Tercihi

Tatil İçin Kiralık Villa Tercihi

Zamanımızda tatil sektöründe, konaklama için birçok alternatif bulunmaktadır. Bu alternatiflerden en fazla tercih yapılanlardan bir tanesi otellerdir. Özellikle sağladığı fırsatlar ve otellerin gösterişli olması sebebiyle ilk bakışta cazip yansıyan bu alternatifin, aslında çok da konforlu olmadığı genel olarak tatil anında fark ediliyor.

Çünkü bu gösterişli otellerde özgür olmanız çoğu zaman mümkün olmuyor. Genellikle toplu halde yemek yeniyor ve belirlenen saatler haricinde yemek istediğinizde ekstra hesap ödemek zorunda kalıyorsunuz. Fakat kiralık villa alternatifleri, otellerin aksine sizlere bağımsız bir tatil olanağı sunuyor.

Tatilde Konforu Yaşayın

Kiralık yazlık villa, bütün kitleler için bağımsızlık ve konforu bir arada sağlayan tatil alternatifidir.  Kiralık Muhafazakar villa alternatiflerindeisterseniz balayı için isterseniz de sevdikleriniz ile muhteşem anlar yaşamak için seçim yapabilirsiniz. Dönemsel ve yıllık olarak kiralama yapacağınız tatil villaları, tatil hayranları için pek çok seçeneği bir arada barındırmaktadır. Özellikle muhafazakar yapıda bir aile iseniz korunaklı villalar arasında seçim yapabilirsiniz. Ailenizde yer alan kişi sayısına göre büyük veya daha küçük yazlık villaları kiralayabilirsiniz.

Tatiliniz için kiraladığınız muhafazakar villa da, kendi evinizin konforundan çok daha yükseğini yaşayabilirsiniz. Kiralık villa avantajlarında ik sırada havuz ve bahçe sefası gelmektedir. Rutin şekilde bakımı yapılan bahçeler ve hijyenik havuzlarda dilerseniz güneşlenin dilerseniz de sıcak havalarda havuz sefası yapın. Havuzlu kiralık villalar da geçireceğiniz zaman konusunda tamamen bağımsız olabilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Konaklayın

Kiralık yazlık villa alternatifini seçmeniz için bir başka sebep ise, yaz aylarında dahi otellere oranla daha ekonomik bulunmalarıdır. Kiralanan villa kapasitesinde aile fertlerinin taleplerini karşılayabilecekleri kadar oda yer almaktadır. Bu pozisyon bir oda içerisinde hep beraber kalmaktan çok daha konforludur. Özellikle çocuklu aile yapısı için kiralık yazlık villalar, en doğru tatil alternatifleri arasında ilk sıradadır.

Bütün bunların yanında yazlık villalar, aileler için mahremiyet söz konusu olduğunda maksimum avantaj sağlamaktadır. Bir otelde tatil geçirmeyi tercih ettiğinizde, özellikle de muhafazakâr bir aileyseniz özgürce havuz keyfi yaşayamayabilirsiniz. Fakat yazlık villa kiraladığınızda bakışlardan uzak ve korunaklı bir biçimde, istediğiniz an havuzun keyfini yaşayabilir, ailece konforlu bir tatil deneyimi yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış