familycouple
setuprateenter

Suluada Nerede, Nasıl Gidilir?

Suluada Nerede, Nasıl Gidilir?
Suluada Nerede, Nasıl Gidilir?

Suluada nerededir? Suluada’ya nasıl gidilir? Suluada’da gezilecek yerler nerelerdir? Suluada hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Suluada’nın önemi nedir? Suluada nerede bulunmaktadır? Suluada’nın tarihçesi nedir? Suluada hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün bilgileri sizler için bu blog konumuzda cevaplandırıyoruz.

Suluada Nerededir?

Suluada, Antalya’nın Kumluca ilçesinde yer almaktadır. Ayrıca Suluada, Adrasan’ın karşısında kalan bir Akdeniz Adası’dır.

Suluada’nın Adrasan sahiline olan uzaklığı yaklaşık olarak 15 kilometre civarındadır.

Suluada’ya gidebilmek için Adrasan’ın iskelesinden kalkan tekne turnalarını kullanabilirsiniz. Suluada turkuaz mavisi denizi ve berrak suyu ile adeta tatilcilere Maldivler havası yaşatmaktadır. Ülkemizin Maldivleri olarak tanımlanan Suluada, ülkemizin az bilinen nadide güzelliklerinden biridir.

Türkiye’nin Akdeniz adası olarak bilinen Suluada, Antalya Körfezinin en batı ucunda yer almaktadır.

Suluada’ya Nasıl Gidilir?

Suluada’ya gidebilmek için Adrasan sahilinden kalkan tekne turnalarına katılabilirsiniz. Eğer Adrasan dışında bir yerde kalıyorsanız kooperatif tekne turlarına da katılabilirsiniz.

Kooperatif tekne turlarının kalkış saatleri sabah 10:00 ile 11:00 arasındadır.

Suluada’nın suyunun turkuaz mavisi olmasının nedeni ise su altında yer alan taşların ve kumların beyaz olmasıdır. Suluada, adını çevresinde yer alan deniz suyundan değil içerisinde yer alan tatlı su kaynağından almaktadır. Suluada içerisinde tatlı su kaynağı bulunmaktadır. Buz gibi serinletici olan bu suyun tadı oldukça lezzetlidir. Ayrıca bu suyun şifalı olduğu söylenmektedir.

Suluada içerisinde yer alan tatlı su kaynağından şişelerinize su doldurabilirsiniz. Şifalı su olarak adlandırılan bu su böbrekte yer alan taş ve kumun düşmesine yardımcı olduğu da söylentiler arasındadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış