familycouple
setuprateenter

Sonbaharda Balayına Nereye Gidilir?

Sonbaharda Balayına Nereye Gidilir?
Sonbaharda Balayına Nereye Gidilir?

Balayı tatili çiftler için oldukça önemli bir konudur. Balayı tatiline çıkmadan önce balayı tatili için planlamanızı en iyi şekilde yapmış olmanız gerekmektedir. Balayı tatilinde herhangi bir aksilik yaşamamanız ve huzurunuzun kaçmaması için yapacağınız planlama oldukça önemlidir.

Balayı planlamanız sizin ve eşinizin daha rahat ve daha konforlu bir tatil yapabilmeniz için önemlidir. Örneğin; balayına çıkmadan önce yanınıza alacağınız eşyaların öncelikli olarak bir listesini yapın. Bütün bu listelerden önce tabi yapmanız gereken en önemli planlama ise bütçe planlamasıdır. Balayı tatiliniz için ayrı bir bütçe oluşturmanız gerekir.

Düğün öncesinde düğüne ayıracağınız bütçenizin haricinde balayı tatiliniz için de ayrı bir bütçe oluşturmanız gerekir.

Balayı için gelin ve damat adaylarının ayrı ayrı valiz hazırlaması gerekmektedir. Ayrıca bunların haricinde ayrı bir ortak valiz hazırlamanız gerekmektedir. Hazırlayacağınız bu ortak valizde önemli ve acil durumlara karşı ihtiyaç duyacağınız eşyalarınızı koymalısınız.

Sonbahar aylarında balayına gitmeyi tercih eden çiftlerimiz eğer denize girebilecek bir yerlerde tatil yapmak istiyorlarsa kesinlikle Antalya veya Fethiye çevresini tercih etmelidirler.

Bu zamanlarda Antalya ve Fethiye’nin muhteşem havası ve doğası karşısında deniz keyfini eşiniz ile birlikte doyasıya yaşayabilirsiniz.

Antalya’nın en meşhur tatil yerlerinden biri olan Kaş’ta yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki, Çukurbağ, Çayköy ve Bayındır’daki kiralık tatil balayı villalarında eşiniz ile birlikte tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Ayrıca Fethiye’de yer alan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy tatil balayı villalarında gözlerden uzak bir şekilde eşiniz ile birlikte balayı tatilinizde dilediğinizi yapabilirsiniz. Sonbahar’da balayı tatilinin tadını doyasıya yaşayabileceğiniz eşsiz güzellikteki bu yerlerde ayrıca eşiniz ile birlikte tatilinizi fotoğraflar çektirerek ölümsüzleştirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış