familycouple
setuprateenter

Şirince Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Şirince Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Şirince Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Şirince Köyü nerededir? Şirince Köyü’ne nasıl gidilir? Şirince Köyü hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Şirince Köyü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Şirince Köyü etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Şirince Köyü’nün turistik açıdan önemi nedir? Şirince Köyü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Şirince Köyü Nerededir?

Şirince Köyü, İzmir il sınırları içerisinde yer alan bir yerdir. İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı olan Şirince Köyü’nün Selçuk ilçesine olan uzaklığı 8 kilometre civarındadır. Ülkemizin en beğenilen köyleri arasında yer alan Şirince Köyü, oldukça turistik bir köydür. Şirince Köyü içerisinde pek çok beyaz şirin evler bulunmaktadır. Bu bölgede bulunan yerlilerin pek çoğu evlerine pansiyona çevirerek bölgeye gelen turistlerin konaklamasını sağlamaktadır.

Oldukça eski bir yapıya sahip olan Şirince Köyü, günümüze kadar bozulmamış mimari dokusu ile muhteşem bir görüntüye sahiptir.

Yazın sıcak ve bunaltıcı havasında İzmir’in pek çok yerlisi buraya serinlemek amacıyla gelmektedir. Şirince Köyü’nde yer alan bütün evler 2 katlıdır. Burası tamamen peri masalını andıran bir görüntüye sahiptir.

Şirince Köyü’ne Nasıl Gidilir?

Şirince Köyü, İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı şirin bir yerdir. Burası bir dağ köyüdür. Selçuk’a yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta yer alan Şirince Köyü’ne özel aracınız ile gidebilmek için İzmir ve Aydın otobanından Selçuk tabelasını takip ederek gidebilirsiniz. Buradan Şirince yol ayrımı tabelasını göreceksiniz. Bu yol ayrımından girerek vadi tepesine doğru ilerlemeniz gerekmektedir. Yaklaşık 15 dakika sonra Şirince Köyü’ne varmış olursunuz.

Köy içerisinde birkaç tane otopark alanı bulunmaktadır. Özel aracınızı buraya park edebilirsiniz. Köy yolu oldukça virajlı olduğu için yol boyunca yavaş ilerlemenizi tavsiye ediyoruz. Köy içerisinde yer alan otoparklar ise ücretlidir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış