familycouple
setuprateenter

Sığla Ağacı Ormanı Nerede, Nasıl Gidilir?

Sığla Ağacı Ormanı Nerede, Nasıl Gidilir?
Sığla Ağacı Ormanı Nerede, Nasıl Gidilir?

Sığla Ağacı Ormanı nerededir? Sığla Ağacı Ormanına nasıl gidilir? Sığla Ağacı Ormanı’nın turistik açıdan önemi nedir? Sığla Ağacı Ormanı hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Sığla Ağacı Ormanı ülkemizde hangi bölgede yer alır? Sığla Ağacı Ormanı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Sığla Ağacı Ormanı Nerededir?

Ülkemizin keşfedilmeyen güzelliklerinden bir tanesi olan Sığla Ağacı Ormanı, bakir kalabilmiş yazlık beldelerden bir tanesidir.

Burada aileniz ile birlikte şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak huzurlu bir şekilde tatil yapabilirsiniz. Muğla ilinin Ortaca ve Dalaman ilçelerinin sınırlarında bulunan Sığla Ağacı Ormanı, doğal sit alanı olarak bilinmektedir. Burada bulunan sığla ağaçlarından yağ, kozmetik ürünler ve mide ülserine karşı ilaçlar elde edilmektedir. 

Sığla Ağacı Ormanı kültür turizmi açısından yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin hayranlıkla ziyaret ettiği yerlerden bir tanesidir.

Sığla Ağacı Ormanına Nasıl Gidilir?

Sığla Ağacı Ormanı ülkemizde doğal olarak bulunan ve özellikle Marmaris çevresinde Dalaman, Köyceğiz ve Fethiye Çayı dolaylarında yer almaktadır.

Marmaris ve Datça bölgelerinin dere boylarında bulunan sığla ağacının bir diğer adı ise günlük ağaçtır. Köyceğiz’de bulunan Sığla Ağacı Ormanı, Türkiye dışında birde Rodos Adasında bulunmaktadır. Nemli ve suyu bol yerde yetişen bu ağaç özellikle subtropikal iklim özellikleri bulunan yerlerde yetişmektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış