familycouple
setuprateenter

Sığacık Nerede, Nasıl Gidilir?

Sığacık Nerede, Nasıl Gidilir?
Sığacık Nerede, Nasıl Gidilir?

Sığacık nerededir? Sığacık’a nasıl gidilir? Sığacık hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Sığacık etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Sığacık’ın turistik açıdan önemi nedir? Sığacık ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Sığacık hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Sığacık Nerededir?

Ege Bölgesi’nin sakin bir tatil beldesi olan Sığacık, İzmir ili sınırları içerisinde yer almaktadır. Sığacık’a karayolu ve havayolun ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Sığacık’ın İzmir’e olan uzaklığı yaklaşık olarak 50 kilometre civarındadır. Özel aracı ile gelmek isteyenler, İzmir merkezden Sığacık’a yaklaşık olarak 1 saatte ulaşım sağlayabilmektedir.

Sığacık’a gidebilmek için, İzmir ve Çeşme yolunu kullanabilirsiniz. Buradan Seferihisar gişesini geçerek Seferihisar tabelasını takip edin. Buradan 20 kilometre ilerledikten sonra Sığacık’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel aracı olmayanlar için İzmir merkezde bulunan Sığacık otobüslerine binip kısa sürede ulaşım sağlayabilir.

İzmir’de yer alan ve küçük bir kasaba olan Sığacık, Seferihisar’a bağlı olan mahalledir. Sığacık içerisinde yer alan pek çok pansiyon ve otel bulunmaktadır. Buraya tatile gelenler için konaklayacağı bu yerlerde oldukça şirin ve temizdir. Sığacık içerisinde yer alan lokanta ve balık restoranlarında yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Her yıl buraya pek çok yerli ve yabancı turist akın etmektedir. Son zamanların en gözde tatil beldelerinden bir tanesi olmuştur.

Sığacık’ta her yıl şenlikler ve festivaller düzenlenmektedir. Bu şenliklere katılabilmeniz için yılın Haziran ayında gelmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca buradan Turgut Köyü’ne giderek lavanta şenliklerine de katılabilirsiniz.  

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış