familycouple
setuprateenter

Sevgiliyle Gidilecek Sakin Tatil Yerleri

Sevgiliyle Gidilecek Sakin Tatil Yerleri
Sevgiliyle Gidilecek Sakin Tatil Yerleri

Yaz geldi ve sevgiliniz ile birlikte baş başa tatil yapacağınız bir yer mi arıyorsunuz? Sevgiliniz ile birlikte gözlerden uzak yılın bütün yorgunluğunu atacağınız tatil yerleri için doğru adrestesiniz. Son zamanların özellikle ünlü kişiler tarafından tercih edilen tatil yerleri arasında kiralık tatil villaları yer almaktadır. Kiralık tatil villaları balayı çiftlerinin, ailelerin ve sevgililerin sıkça tercih ettiği ve evlerindeki konforu tatilde yaşadıkları nadir tatillerden bir tanesidir.

Sevgiliniz ile birlikte romantik ve gözlerden uzak bir şekilde kiralık tatil villalarında tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Sevgiliniz ile birlikte dilerseniz doğa içesinde yer alan tatil villalarında dilerseniz deniz manzaralı kiralık tatil villalarında tatil yapabilirsiniz. Dilediğiniz özellikteki ve konfordaki tatil villaları için sitemizdeki kategorileri incelemeniz yeterli olacaktır.

Sevgiliniz ile birlikte daha hesaplı ve daha güvenli tatil yapmanın tek yolu kiralık tatil villalarıdır. Antalya’da yer alan Kalkan, Patara, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Kaş Merkez, Gökseki, Çukurbağ, Çayköy, Bayındır ve Bezirgan’da ki tatil villalarında sevgiliniz ile birlikte romantik ve gözlerden uzak bir tatil planı yapabilirsiniz. Ayrıca deniz manzaralı veya jakuzili villaları tercih edebilirsiniz. Eğer kışın tatile çıkacaksanız havuzu ısıtmalı villalarda mevcuttur.

Sevgiliniz ve arkadaşlarınız ile birlikte doyasıya tatilin keyfini çıkaracağınız tatil villaları oldukça doğru bir tercih olacaktır. Türkiye’nin en güzel şehirleri arasında yer alan ve Türkiye’nin tatil başkenti olan Antalya’da sevgiliniz ile birlikte eğlenceli ve gözlerden uzak bir şekilde tatil yapacağınız pek çok yer mevcuttur. Antalya’nın en meşhur ilçesi olan Kaş, temiz havası ve mükemmel doğası ile ruhunuzu dinlendirecektir. 14 Şubat’ın vazgeçilmez ve en çok tercih edilen tatil yerleri arasında Kaş, ilk sırada gelmektedir.

Sevgiliniz ile birlikte Antalya dışında başka bir yerde tatil yapmak istiyorsanız eğer size önerebileceğimiz bir diğer eşsiz ve güzel bir havaya sahip olan yer Fethiye’dir. Fethiye’de yer alan Kelebekler Vadisi, sevgiliniz ile birlikte gezip dolaşabileceğiniz pek çok kelebek çeşidinin bulunduğu mükemmel bir yerdir. Sevgiliniz ile birlikte burada romantik anlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca Fethiye’de bulunan Türkiye’nin en temiz ve en güzel plajları arasında yer alan Çalış plajında güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış