familycouple
setuprateenter

Sevgililer Günü İçin Romantik Tatil Villaları

Sevgililer Günü İçin Romantik Tatil Villaları
Sevgililer Günü İçin Romantik Tatil Villaları

Özel günler hepimiz için oldukça önemlidir. Özel günlerde sevdiklerimizi mutlu etmenin pek çok yolunu ararız. Her yıl özel günlerde ne alacağınızı düşünmek yerine sevdiklerinizi ya da sevdiğiniz insanı tatile çıkarabilirsiniz.

Son zamanlarda sıkça tercih edilen tatil villaları sizler için oldukça uygun bir seçenek olacaktır.

Sevgiliniz ile birlikte tatil villalarında çok özel ve eşsiz bir tatil planı yapabilirsiniz. Sevgililer gününün soğuk aylara denk gelmesi nedeniyle ılık iklimli yerleri tercih edebilirsiniz. Sevgiliniz ile birlikte Antalya veya Fethiye’de yer alan tatil villalarında muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz.

Antalya Kaş’ta bulunan Kalkan, Üzümlü, İslamlar, Sarıbelen, Kınık, Kaş Merkez, Patara, Çavdır, Çukurbağ, Gökseki, Yeşilköy, Bayındır ve Bezirgan tatil villalarında sevgiliniz ile birlikte 1 haftalık bir tatil planı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Fethiye’de bulunan Çalış, Kayaköy, Yanıklar ve Ölüdeniz’deki tatil villalarını da tercih edebilirsiniz.

Sevgililer Gününde Antalya’da Gezebileceğiniz Yerler Nerelerdir?

Antalya’da sevgiliniz ile birlikte tatil yaparken aynı zamanda gezip görebileceğiniz pek çok güzel yer bulunmaktadır. Sevgiliniz ile birlikte Antalya’da mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerler kısaca şunlardır:

Kaleiçi

Kaleiçi, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır. Kaleiçi, pek çok tarihi izi günümüze kadar taşımaktadır. Geçmişteki tüm tarihi izleri bugüne kadar taşıyan Kaleiçi, sevgiliniz ile birlikte mutlaka görmeniz gereken yerler arasında yer almaktadır.

Özenle dizilmiş taşlı yolları ve muhteşem yapıdaki evleri ile sizler büyüleyecek bir yerdir.

Kaleiçi içerisinde yer alan dar sokaklar ve bu dar sokaklarda bulunan evler, günümüzde aslına zarar verilmeden restore edilmiştir. Eğlenmek isteyenler için eğlence mekanları, gezmek isteyenler için pek çok çeşitteki eşya dükkanları ile görülmesi gereken yerlerden bir tanesidir. Kaleiçi’ne geldiğiniz zaman mutlaka Hadrian Kapısı ve Eski Limanı da ziyaret etmelisiniz.

Kleopatra Plajı

Kleopatra Plajı, Antalya’nın en ünlü plajlarından bir tanesidir. Yaklaşık olarak 2 kilometrelik bir genişliğe sahip olan bu plaj, aynı zamanda Mavi Bayrak Ödüllü plajlardan sadece bir tanesidir.

Sevgiliniz ile birlikte yaz tatilinizi Antalya’da geçirmeyi planlıyorsanız eğer mutlaka Kleopatra Plajını görmeden gitmemeniz gerekir.

Olimpos Plajı

Olimpos Plajı, ülkemizin en çok bilinen plajlarından bir tanesidir. Antalya’nın Kumluca ilçesi sınırları içerisinde yer alan Olimpos Plajı içerisinde aynı zamanda bungalov ve ağaç evleri de görmeniz mümkündür.

Olimpos Plajına gelmişken Olimpos Antik Kenti ve Adrasan Koyunu da mutlaka ziyaret etmeyi unutmayınız.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış