familycouple
setuprateenter

Sevdiklerinize Tatil Sürprizi

Sevdiklerinize Tatil Sürprizi
Sevdiklerinize Tatil Sürprizi

Sevdiklerinize Tatil Sürprizi

İlkbaharın bütün güzelliğini görmeye başladığımız şu günlerde, yaz tatiline de kısa zaman kaldığını haber veriyor. Sizler yaz tatilini nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz? Uzun bir sene süresince çocuklar okulda, sizler işinizin başında iken, bir arada geçirdiğiniz ortamların sayısı az kaldı diye düşünüyoruz. Bu nedenle Villa Durağı olarak siz değerli konuklarımıza bir önerimiz var. Sevdiklerinize tatil sürprizi yapmaya varmısınız? Yanıtınız evet ise sizlere kiralık yazlık villalar hakkında bilgi vermek isteriz.

Öncelikle, Villa Durağı takımı olarak, kiralamak istediğiniz villaların öteki tatil beldelerinden farkı, dini hassasiyeti bulunan ailelerin bir arada zaman geçirme olanağı bulmalarıdır. Muhafazakâr aileler tarafından çoğunlukla tercih edilen bu tip villalar, bütün halkımızın hizmetine sunulmuştur. Muhafazakâr kiralık villalar olarak da adlandırılan villalarımızın içerisinde konforunuz için jakuziden, bahçeye kadar dayalı döşeli her çeşit olanağı sunmuş bulunuyoruz.

Muhafazakâr Kiralık Villalar ile Tatilin Keyfini Sürün

Son dönemlerde dini hassasiyetlere önem veren tatil köyleri, villalar ve otellerin ilk sırada olduğunu görüyoruz. Villa Durağı olarak bizler de dini hassasiyetleri göz önünde bulundurarak hareket tarzımızı değiştirdik. Kiralık yazlık villalar muhafazakâr bireylerin kendi arzularına göre tatil yaşayacakları bir hizmet konsepti sağladığından dolayı fazla rağbet gördü. Bizler de İslami kitlenin bu ilgisine kulak kabartarak, dizaynımızı ona göre geliştirdik.

Balayı geçirmek isteyen yeni çiftlerimize kiralayacağımız villalar olduğu gibi, büyük ailelerimiz için de uygun villa konsepti sunmaktayız. Fiyatlar erken rezervasyonlarınızda daha cazip olacağını belirtmek isteriz. Büyük ve kalabalık ailelerimiz için bütün evin ihtiyaçları kişi sayısına göre hazırlanmıştır. Ekstra gereksinimleriniz için iletişim sağlayıp bilgi alabilirsiniz. Muhafazakâr villalar çevresi korumalı ve etraftan bakıldığında görümeyecek biçimde dekore edilmiş olup sevdiklerinizle rahatlıkla havuz sefası yaşayacağınız bir ortamı size sunmaktadır.

Villa Durağı olarak bizler, sizleri bu yaz tatilinde sevdiklerinizle, Kiralık yazlık villalar arasından en uygun olanında hizmet sunmak istiyoruz. Siz değerli konuklarımıza eşsiz bir tatil yaşatmanın heyecanı içinde olacağız. Villa Durağı olarak bizler vereceğimiz hizmetlerle sizlerin eşsiz zaman geçirmenizi sağlarken, sevdikleriniz onlara verdiğiniz bu sürprizi asla unutmayacaklar. Kusursuz ve muhteşem bir tatil deneyimi yapmak için bizleri arayarak erken rezervasyon olanaklarından yararlanabilirsiniz.

 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış