familycouple
setuprateenter

Sessiz Sakin Doğa Tatili

Sessiz Sakin Doğa Tatili
Sessiz Sakin Doğa Tatili

Kalabalıktan ve şehrin gürültüsünden uzak bir yerde tatil yapmak isteyenler Antalya’nın ve Fethiye’nin doğa içinde bütün gözlerden uzak kiralık tatil villalarında tatillerini yapabilirler. Kişiye özel havuzu ile özellikle tercih edilen kiralık tatil villaları tatilcilere çok özel fırsatlar sunmaktadır.

Antalya’nın pek fazla kalabalık olmayan ve gürültüden uzak olan en güzel tatil yerlerinden biri olan Olympos, tatilcilerin huzurla tatil yapacakları yerlerden sadece bir tanesidir. Muhteşem bir doğa ile çevrelenmiş olan bu yerde tertemiz havanın keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle caretta carettalarında yaşam alanı olarak bilinen bu yerde doğanın bütün güzelliklerine şahit olabilirsiniz.

Aynı zamanda Yanartaş efsanesi ile gelen tatilcilere efsane bir gösteri sunan Olympos, sit alanı olduğu için yapılaşmanın yasak olduğu yerlerden bir tanesidir. Antalya’nın muhteşem güzelliklerinden bahsederken bir diğer eşsiz güzelliğe sahip olan ilçesi Kemer’de turistlerin her yıl düzenli olan ziyaret ettikleri tatil beldelerinden bir tanesidir. Berrak denizi ve eşsiz doğa manzarası ile burada kendinizi adeta cennete düşmüş gibi hissedeceksiniz. Kemer’de tatil yapmanın keyfi her zaman bambaşka olmuştur.

Portakalı ile ünlü bir yer olan Finike, doğayı seven ve doğa ile iç içe olmak isteyen tatilcilerin bir diğer adresinden bir tanesidir. Finike’nin eski adı Likya’dır. İçerisinde tarihi kalıntıları bulunan Finike’de kumsalın ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz.

Antalya denildiği zaman özellikle tatilcilerin aklına ilk olarak Kaş gelmektedir. Kaş, Antalya’nın en turistik yerlerinden bir tanesidir. Türkiye’nin en iyi dalış yapılan yerlerinden biri olan Kaş, Yunan adası olan Meis ile karşı karşıyadır. Deniz ve dağlar arasında kalan Kaş’ta doğanın ve denizin eşsiz manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca burada meşhur Kaputaş Plajında güneşlenmenin ve denizin tadını keyifli çıkarabilirsiniz.

Tarihi bir yerleşim yeri olan Side, özellikle antik kalıntılara ile ev sahipliği yapmaktadır. Side’de yer alan Titreyen Göl, Sorgun, Halk Plajı ve Sol Kamelya plajları Türkiye’nin bir diğer meşhur plajları arasında yer almaktadır. Burada doğa içerisinde eşsiz ve mükemmel bir tatil sizleri bekliyor.

Su sporları ile uğraşan tatilciler tarafından özellikle tercih edilen Adrasan, doğa ile iç içe olan ve sesiz sakin tatil yerlerinden bir tanesidir. Bakir doğası ile gelen tatilcileri kendisine hayran bırakan Adrasan’da sadece doğadan ve denizden gelen seslerin keyfini çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış