familycouple
setuprateenter

Selimiye Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Selimiye Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Selimiye Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Selimiye Köyü nerededir? Selimiye Köyü’ne nasıl gidilir? Selimiye Köyü’nün turistik açıdan önemi nedir? Selimiye Köyü hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Selimiye Köyü ülkemizde hangi bölgede yer alır? Selimiye Köyü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Selimiye Köyü Nerededir?

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı bir tatil köyü olan Selimiye, deniz kıyısına kurulu el değmemiş doğası ile pek çok kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Selimiye’ye aileniz ile birlikte gelip eşsiz bir tatil yapabilirsiniz.

Huzuru ve sessizliği arayanlar için muhteşem bir seçenek olacaktır.

Marmaris ilçe merkezine yaklaşık olarak 45 kilometre uzaklıkta bulunan Selimiye, huzurlu atmosferi ile gelen tatilcileri kendisine aşık ediyor. Dalgasız çarşaf gibi denizinde korkmadan rahatlıkla yüzebilirsiniz. Buranın kendisine has küçük restoranları bulunmaktadır. Selimiye ülkemizin popüler tatil köylerinden bir tanesidir. Köy havasını korumayı başaran ve doğallığı ile sizleri büyüleyecek bu yeri mutlaka ziyaret etmelisiniz. Burası uzun bir kumsala sahip değildir. Yatay minik iskeleler ile çevrili bir yerdir.

Selimiye’ye Nasıl Gidilir?

Selimiye, Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı olan bir tatil köyüdür. Buraya havayolu ile ulaşım sağlamak isteyenler için en yakın havalimanı Dalaman Havalimanıdır. Marmaris merkeze 45 kilometre uzaklıkta bulunan Selimiye’nin Dalaman Havalimanına olan uzaklığı 174 kilometredir. Havalimanından özel araç ile gidenler Datça Bozburun Devlet Yolunu takip ederek 20 kilometre kadar ilerlemeleri gerekir.  Daha sonra Hisarönü Kasabası kavşağından Bozburun istikametinden dola doğru dönerek Selimiye’ye kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Selimiye’ye otobüs seferleri ile gelmek isteyenler öncelikle Marmaris’e ulaşım sağlamaları gerekmektedir. Marmaris merkezden Selimiye’ye giden halk dolmuşlarına binerek yaklaşık 40 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış