familycouple
setuprateenter

Şarlan Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Şarlan Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?
Şarlan Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Şarlan Tabiat Parkı nerededir? Şarlan Tabiat Parkına nasıl gidilir? Şarlan Tabiat Parkı hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Şarlan Tabiat Parkı’nın turistik açıdan önemi nedir? Şarlan Tabiat Parkı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Şarlan Tabiat Parkı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Şarlan Tabiat Parkı Nerededir?

Şarlan Tabiat Parkı, Aydın ilinin Çine ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. 2014 yılında tabiat parkı olarak ilan edilen Şarlan Tabiat Parkı, yaklaşık olarak 37, 00 hektarlık bir alana kurulmuştur. Günümüzde bu alanda kamp yapmak, piknik yapmak ve gezi yapmak serbesttir. Ayrıca burada yaban hayatı gözlemciliği de yapılmaktadır.

Şarlan Tabiat Parkı, Aydın ilinin en önemli yaylalarından bir tanesi olan Madranbaba yayla yolu üzerinde bulunmaktadır. Yöre halkı özellikle burayı çok amaçlı rekreatif amaçlı kullanmaktadır.

Şarlan Tabiat Parkına Nasıl Gidilir?

Şarlan Tabiat Parkı’nın Aydın il merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 57 kilometre uzaklıktadır. Toplamda 1 saat 10 dakika civarında Aydın il merkezinden buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şarlan Tabiat Parkının bağlı bulunduğu Çine ilçesine olan uzaklığı ise 21 kilometre civarındadır.

Çine ilçesinde Şarlan Tabiat Parkına yaklaşık 45 dakikalık bir sürenin ardından ulaşabilirsiniz. Şarlan Tabiat Parkına ayrıca toplu taşıma araçlarını kullanarak ulaşım sağmanız mümkün değildir. Bu nedenle şahsi araç veya araç kiralayarak buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış