familycouple
setuprateenter
Sarıbelen Nerede?
Sarıbelen Nerede?

Türkiye’nin her yıl turist akınına uğrayan tatil yerlerinden biri olan Antalya, ayrıca Türkiye’nin tatil başkenti olarak bilinmektedir. Özellikle balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği tatil yerlerinden biri olan Antalya, tarihi açıdan pek çok uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir şehirdir. İçerisinde pek çok antik kenti ve doğal güzellikleri ile bütün tatilcilerin en çok sevdiği tatil yeri olan Antalya’da ekonomik açıdan da ailelerin rahatça tatil yapabildiği bir yerdir.

Türkiye’nin en güzide güzelliklerini içerisinde barından Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı olan Sarıbelen, son zamanların sıkça tercih edilen tatil villaları ile adını duyurmaktadır. Tatilcilerin kalabalıktan uzak ve gözlerden uzak bir yerde tatil yapabilmesi için ev konforunda özel tasarımlar ile hazırlanan tatil villaları tatilcilere büyük avantajlar sağlamaktadır.

Antalya’nın Kaş ilçesine bağla bir mahalle olan Sarıbelen, özellikle ünlü isimlerinde sıkça tercih ettiği tatil yerlerinden bir tanesidir. Muhteşem doğa manzarası içerisine yapılan tatil villalarında yapacağınız yaz tatilinizde sevdikleriniz ile birlikte havuz başı partileri verebilir ve dilediğiniz gibi bir tatil keyfi sürebilirsiniz. Antalya’nın Kaş ilçesine 24 kilometre uzaklıkta olan Sarıbelen’e gitmek oldukça kolaydır. Özel bir araca sahip değilseniz eğer, Antalya-Fethiye otobüse, Antalya-Patara otobüsü ya da Kaş-Fethiye otobüsü ile Sarıbelene gitmeniz mümkündür.

Ayrıca Sarıbelen adresine hafif raylı sistemli araçla da ulaşım sağlamanız mümkündür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış