familycouple
setuprateenter

Sakin Huzurlu Tatil Yerleri

Sakin Huzurlu Tatil Yerleri
Sakin Huzurlu Tatil Yerleri

Yorucu ve gürültülü bir iş ortamından sonra sakin bir yerde tatil yapmak isteyenlerin her yıl sıkça tercih ettiği tatil yerlerinden bir tanesi de Antalya’dır. Antalya’nın en sakin ve huzurlu doğa ile iç içe olacağınız pek çok tatil beldesi vardır. Buralar sadece sizin keşfetmenizi bekleyen eşsiz güzellikteki yerlerdir.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Side, sahil şeridinde yer alan sessiz sakin bir yerdir. Denizin masmavi rengi ile bir bütünleşen sahilinde sadece doğadan gelen kuşların sesini dinleyerek güzel bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Ayrıca burada yer alan Athena, Apollon ve Dionysos Tapınaklarını ziyaret edebilirsiniz.

Bilindiği üzere portakalı ile meşhur olan Finike, Antalya’nın turistik ilçelerinden bir tanesidir. Geçmiş zamanlarda Finikelilerin en önemli ticaret merkezi olan Finike, tarihi kalıntıları ile meşhur bir yerdir. Finike’de tatil yaparken aynı zamanda Elmalı Müzesi, Suluin Mağarası ve birkaç antik kentleri de gezme şansı bulabilirsiniz.

Her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan Adrasan, Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı bir yerdir. Adrasan özellikle Akdeniz’in en güzel ve en temiz kumsallarından bir tanesidir. Adrasan, yaz aylarında her ne kadar pek çok turisti misafir etse de Antalya’nın en sakin tatil beldelerinden biri olmaktadır. Akdeniz iklimini doyasıya yaşayacağınız Adrasan’da ayrıca Yanartaş’ı ziyaret edebilirsiniz.

Antalya’nın en çok tarih kokan ve doğası ile insanı kendine hayran bırakan yerlerden birisi olan Kalkan, Kaş ilçesine bağlı turistik bir yerdir. Zamanında Osmanlılar, Lidyalılar ve Hititlere ev sahipliği yapan Kalkan, tarihi açıdan pek çok kalıntıyı halen taşımaktadır. Su ve doğa sporları ile ilgilenen tatilcilerin sıkça gittiği yerlerden bir tanesi de Kalkan’dır.

Tatilinizi huzurlu ve sesiz sakin bir yerde yapacağınız efsane güzellikteki yerlerden bir tanesi de Demre’ye bağlı Üçağız’dır. Tarihi geçmişi çok eskilere dayanan Üçağız, yemyeşil doğası ve masmavi denizi ile gelen tatilcileri kendisine hayran bırakıyor.

Son olarak Antalya’nın bir diğer turistik yerlerinden biri olan Kemer’de yer alan Tekirova, tatilcileri yemyeşil doğası ve masmavi denizi ile karşılamaktadır. Extrem sporu ile uğraşan tatilcilerin tek adresi olan Tekirova’da muhteşem keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış