familycouple
setuprateenter

Romantik Balayı Yerleri

Romantik Balayı Yerleri
Romantik Balayı Yerleri

Planladığınız güzel ve keyifli bir düğünün ardından bir hayli yorgun düşeceksiniz. Yorgunluğunuzu atmak için iyi planlanmış olan bir balayı tatilinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Balayı tatiline çıkmadan önce gideceğiniz yeri ve yanınızda götüreceğiniz eşyaların planını önceden yapmanız gerekmektedir. Aksi takdirde anlık yapılan planlar nedeni ile balayı tatilinizde aksilikler yaşayabilirsiniz.

Düğün öncesi yapılan hazırlıklar ve düğün sırasında yaşanan telaş nedeni ile çiftler bir hayli yıpranacaktır. Romantik bir balayı tatilinizi size özel olarak tasarlanan balayı villalarında yapabilirsiniz.

Antalya Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil şehirlerinden bir tanesidir. Antalya özellikle tarihi açıdan pek çok antik kente ev sahipliği yapmıştır. Mükemmel ve eşsiz doğası ve sıcak denizi ile her yıl turistlerin akın ettiği eşsiz bir tatil fırsatı sunmaktadır. Balayı tatiliniz için planlayacağınız balayı villaları sayesinde eşiniz ile tatilin tadını doyasına çıkarabilirsiniz.

Tatil ve balayı denildiği zaman akla ilk gelen tatil şehri Antalya’dır. Çoğunlukla tatilcileri akın ettiği Side, Kemer, Kaş, Kalkan ve Belek tatil beldeleri tarihi açıdan pek çok özelliğe sahiptir.

Balayı tatilini eşiniz ile birlikte gözlerden uzak bir yerde yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için özel olarak tasarlanan balayı villalarını tercih edebilirsiniz. Balayı villanızda bulunan havuzun keyfini çıkarırken doğanın size sunmuş olduğu yeşilliğin ve denizin eşsiz manzarası karşısında oldukça keyifli anlar yaşayabilirsiniz. 

Antalya’da bulunan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş Merkez, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki ve Çukurbağ’da yer alan sizler için özel olarak tasarlanan balayı villalarında eşiniz ile birlikte balayı tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Fethiye’de bulunan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy villalarında yapacağınız balayı tatiliniz sizin için özel fırsatlar sunmaktadır. Balayı tatilini gözlerden uzak bir yerde yapmak isteyenler için yine özel olarak tasarlanan muhafazakar villaları tercih edebilirsiniz.

Balayı villalarında yapacağınız tatilinizde yapacağınız her aktivite için uygun alanlar ve mekanlar mevcuttur. Kendi evinizde gibi rahat olabileceğiniz balayı villalarında istediğiniz değişiklikleri yapmanız için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış