familycouple
setuprateenter
Romantik Balayı
Romantik Balayı

Yeni evlenen çiftler her anının sorunsuz geçmesini ister. Bu sebepten dolayı nişandan, düğüne, evlilikten balayına kadar her şeyi aylar önceden planlarlar. Düğün, nişan ve evliliği sorunsuz hallettikten sonra iş balayı tercihlerine gelir. Balayı tatili en karışık işlerden biridir. Nerede yapmalıyım? Nasıl olmalı? Hangi otel? Ücreti ne kadar? Gibi sorular yeni evlenen çiftlerin aklından geçmeye devam etmektedir.

Son dönemlerde oldukça popüler olan balayı villaları ile tüm bu soruların cevabını alırsınız. Hatta o kadar çok memnun kalacaksınız ki bir daha ki senenin gelmesini iple çekeceksiniz. İhtiyaçlarınıza yönelik birçok alternatifi olan balayı villalarıtatil süresince size özgürlük sunuyor. Eşinizle en güzel dakikaları yabancı kişiler olamadan baş başa geçirmek için ihtiyaç duyulan her şey bulunuyor. İster dubleks ister tek katlı villalarda her dakikanız özel olacaktır. Romantizmin en üst seviye çıkması için dekore edilen evler, isteğinize özel olarak farklı tasarımlar yapılabilmektedir.

Balayı Tatili İçin Balayı Villaları

Kendinize ait bahçe, teras ve havuz ile diğer kısıtlı tatil seçenekleri ile uğraşmanıza gerek kalmaz.  Bu villalarda kuralları siz belirlersiniz. Her anınızı özel kılabilirsiniz. Akşamları sevdiğiniz kadın ve adam ile film izleyip, doğa yürüyüşlerine çıkabilir ve terasta doğa manzarasına karşı romantik kahvaltılar yapabilirsiniz. Balayı villaları doğayı bozmadan yeşil alanlara inşa edilir. Size cennetten bir köşede tatil yapma imkanı sunar.

Sadece havuz imkanı değil lüks seçeneklerden olan jakuzi ve sauna imkanı da sunar. Bu imkanlar sayesinde enerjinizi yerine getirerek, yenilenebilirsiniz. Denize yakın bir villa tercih etmek isterseniz, denize sıfır balayı villalarını tercih edebilirsiniz. Fazla kalabalık olmasını istemiyorsanız, yapaklara inşa edilmiş doğayla iç içe bir balayı geçirebilirsiniz. Bu villalarda her yeni güne kuş cıvıltılarıyla uyanırsınız. Geceleri ise yıldızları izleyerek uyuyabilirsiniz. Film sahnelerinde ki gibi romantik anları gerçeğe dönüştürebilirsiniz. İster salonda ister havuz başında tüm düğün yorgunluğunu birkaç günde atabilirsiniz.

Lüks Balayı Villaları

Öncelikle evinizin rahatlığını ve konforunu size sunuyor. Bu villalarda hayal ettiğiniz her avantaj mevcut. Beyaz eşyalardan mobilyalara, nevresim setinden, televizyona ve mutfak gereçlerine her avantaj elinizin altında olacak. Balayı tatilinizde romantizmi en üst seviyede yaşarsınız. Kalabalık ve sesten uzak olarak inşa edilen villalarda kafanızı dinleyebilirsiniz.

Sevdiğiniz insanla ömürlük güzel anılara imza atarsınız. Artık balayı tatilinizi sadece evinizde ve otellerde geçirmek zorunda değilsiniz. Bölgedeki tarihi ve kültürel alanları gezerek, her dakikayı dolu dolu geçirebilirsiniz. Fiyat konusunda tereddütte kapılmamanızı öneririz. Diğer tatil seçeneklerine göre daha uygun olan balayı villaları,aynı zamanda daha yüksek kişi sayısı ile hizmet sunmaktadır. Aynı zamanda tüm giderler hizmet içerisinde olup elektrik, su, internet gibi ek ücretler ödemek zorunda kalmazsınız. Bu tatil fırsatında düşünmeniz gereken tek nokta eşiniz olacaktır. Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış