familycouple
setuprateenter

Phaselis Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?

Phaselis Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?
Phaselis Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?

Phaselis Antik Kenti, Antalya ilinin Kemer ilçesine bağlı olan Çamyuva Mahallesinde yer almaktadır.

Phaselis Antik Kenti ayrıca denize kıyısı olan nadir antik kentlerden biridir. Bu antik kent, Bey Dağları içerisinde yer alan Olympos Milli Park içerisindedir. Phaselis Antik Kenti ve çevresi sedir ile çam ağaçları ile doludur. Eşsiz güzellikte bir orman içerisinde bulunan antik kentte pek çok doğa güzelliklerini görebilirsiniz.

Phaselis Antik Kenti, yemyeşil bir orman içerisinde bulunmaktadır. Antik kenti ziyarete gittiğiniz zaman giriş ücretinizle birlikte antik kentin plajından da faydalanabilirsiniz.

Phaselis Antik Kentine Nasıl Gidilir?

Phaselis Antik Kentine girişler ücretlidir. Eğer müze kartına sahipseniz yılda iki kez giriş hakkına sahipsiniz. Müze kartınız eğer Plus Müzekart ise sınırsız ziyaret hakkınız bulunmaktadır.

Phaselis Antik Kentine ziyaret saatleri yaz döneminde 1 Nisan ile 1 Ekim tarihleri arasında 08:00 ile 19:00 arasındadır. Kış aylarında 1 Ekim ile 1 Nisan tarihleri arasında saat 08:00 ile 17:00 arasındadır.

Phaselis Antik Kenti, Antalya ilinin Kemer ilçesine bağlı olan Çamyuva Mahallesindedir. Çamyuva Mahallesinin Kemer’e olan uzaklığı ise yaklaşık olarak 15 kilometredir. Çamyuva Mahallesinin Antalya’ya olan uzaklığı ise 58 kilometredir. Phaselis Antik Kentine ziyaret etmek isteyen tatilcilerin Kemer ve Fenike yolu üzerinde ilerlemesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra ziyaretçiler Kumluca ve Kemer yolu üzerinden de Phaselis Antik Kentine ulaşım sağlayabilir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış