familycouple
setuprateenter

Patara Plajına Nerede? Nasıl Gidilir?

Patara Plajına Nerede? Nasıl Gidilir?
Patara Plajına Nerede? Nasıl Gidilir?

Antalya’da yer alan Patara Plajı, Antalya’nın Gelemiş Köyünde yer almaktadır. Antalya’nın popüler tatil yerleri arasında yer alan Patara Plajı, Kaş ve Fethiye arasında kalmaktadır. Gelemiş Köyüne 20 kilometre yürüme mesafesi uzaklığındadır. Çok sayıda turisti ağırlayan Patara Plajına özel araç ve toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.

Patara Plajına gitmek isteyen biri, Antalya’nın merkezinde yer alan toplu taşıma araçlarından biri ile birlikte bu plaja gitmesi oldukça kolaydır. Patara Plajı Antalya’nın şehir merkezine 220 kilometre uzaklığında yer almaktadır. Özel araç ile yaklaşık 3 ile 4 saat içerisinde plaja ulaşmak mümkündür. Şehir dışından Patara Plajına gelmek isteyen tatilciler ilk olarak Antalya merkezine gelmek zorundadırlar. Daha sonra Antalya’da Fethiye yoluna doğru gitmeleri gerekmektedir. Daha sonra ise Kalkan ilçesini geçtikten 11 kilometre sonra Patara Sapağına gelinmektedir. Patara Sapağı yolu üzerinden 6 kilometre kadar daha gidilir. Gelemiş Köyüne geldikten sonra 20 kilometrelik yürüme mesafesi ile Patara Plajına ve Patara villalarına ulaşmış olursunuz. Patara plajına gelip gezilecek yerleri görmek istiyorsanız Patara villaları kategorimizde yer alan villaları inceleyerek Patarayı daha yakından görme şansını elde edebilirsiniz. 

Her yıl turist akınına uğrayan Patara Plajı’nın giriş ücreti kişi başı 7,5 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ayrıca şezlong ve şemsiye ücretleri ayrı ödenmektedir. Patara Plajı’nda tatil yapmak isteyen tatilci toplamda 17,5 Türk Lirası ödemektedir. Carette Carette Kamplumbağaların yaşadığı bu eşsiz tatil köyü, 08:00 ile 20:00 arasında hizmet vermektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış