familycouple
setuprateenter

Palamutbükü Nerede, Nasıl Gidilir?

Palamutbükü Nerede, Nasıl Gidilir?
Palamutbükü Nerede, Nasıl Gidilir?

Palamutbükü nerededir? Palamutbükü’ne nasıl gidilir? Palamutbükü’nün turistik açıdan önemi nelerdir? Palamutbükü hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Palamutbükü ülkemizde hangi bölgede yer alır? Palamutbükü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Palamutbükü Nerededir?

Muğla’nın Datça ilçesine 30 kilometre mesafede yer ala Palamutbükü, oldukça şirin bir koydur. Palamutbükü. Datça’nın en popüler yerlerinden bir tanesidir.

Palamutbükü, adını bulunduğu yerde bulunan palamut ağaçlarından almaktadır. Cenneti anımsatan görüntüsüyle kendisini hayran bırakacak bir güzelliğe sahiptir. Palamutbükü, Datça’nın en büyük koylarından bir tanesi olma özelliğini taşımaktadır. Uzun sahil şeridi boyunca şirin çay bahçelerine sahip olan Palamutbükü, pek çok yeme içme mekanına da ev sahipliği yapmaktadır. Bu işletmelerden şezlong ve şemsiye de kiralayabilirsiniz. Palamutbükü’nün kumsalı boyunca yeşillikler arasında kalan köy evleri adeta çizgi film görüntüsü yaşatmaktadır. Palamutbükü’nün kumsalı çakıl taşı ile kaplıdır.

Palamutbükü ayrıca Knidos Ören’e yaklaşık olarak 10 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Datça il merkezine yaklaşık olarak 30 kilometre uzaklıkta bulunan Palamutbükü, mavinin yeşil ile kucaklaştığı bir yerdir. Akdeniz kıyı şeridinde yer alan bu eşsiz güzellikteki yeriş mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Palamutbükü’ne Nasıl Gidilir?

Palamutbükü’nün Datça merkeze olan uzaklığı 30 kilometre civarındadır. Marmaris’e olan uzaklığı ise 72 kilometredir. Havayolu ile buraya ulaşım sağlamak isteyenler için buraya en yakın havalimanı Bodrum Havalimanıdır. Havalimanına olan uzaklığı 90 kilometredir.

Dalaman üzeri gelmek isteyenler için Palamutbükü’nün Dalaman Havalimanına olan uzaklığı 155 kilometredir.

Karayolu ile gelmek isteyenler için Palamutbükü’nün İzmir’e olan uzaklığı 350, İstanbul’a olan uzaklığı 950 ve Ankara’ya olan uzaklığı ise 820 kilometredir. Buraya özel araçlar ile veya feribotla ulaşım sağlamanız mümkündür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış