familycouple
setuprateenter

Özel Havuzlu Kalkan Tatil Villaları

Özel Havuzlu Kalkan Tatil Villaları
Özel Havuzlu Kalkan Tatil Villaları

Kalkan, Antalya ilimizin en çok talep edilen tatil bölgelerinden bir tanesidir. Doğası ve deniz manzarası ile tarifi imkansız bir tatil yaşayacağınız Kalkan bölgesi, önemli plajları bünyesinde barındırmaktadır. Kalkan’da ziyaret gerçekleştirebileceğiniz Kaputaş ve Patara isimli plajlar, mavi bayraklı ve serin plajlar olarak anılmaktadır. Doğa manzarası ile merak uyandıran Kalkan’da villa tatili her sezon giderek artmaktadır. Kalkan villaları konum gereği deniz ve doğa manzaralı olarak tasarlandığı için doğa tutkunları tatillerini mükemmel bir şekilde geçirmektedir. Villa Durağı sayesinde özel ve korunaklı olarak dizayn edilen Kalkan villaları, Kalkan’ın en nadide alanlarına konumlandırılmıştır.

Kalkan villaları sayesinde manzarasına doyamayacağınız doğayı izlemeniz mümkündür. Kalkan villa alternatiflerinde tatilinizi yaşarken her sabah oksijeni bol doğa yürüyüşüne çıkabilir veya akşam gün batımında havuz başında eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Yorgunluklarınızı atacağınız Kalkan’da tatil yaşamanız için değişik nedenler bulunmaktadır. Kalkan villalarına yakın eğlence mekanlarını da ziyaret etmenizi öneririz. Neden derseniz Kalkan villaları eğlence mekanlara yakındır ve tatil severlerin konforu düşünülerek dizayn edilmiştir.

En İyi Kalkan Tatil Villaları

Kalkan, Akdeniz bölgesinde en güzel villa tatilinin yaşanacağı eşsiz bir bölgedir. Özellikle muhafazakar villalar da sevdiklerinizle beraber konforlu bir tatil deneyimi yaşatır. Muhafazakar Kalkan villaları ve balayı villaları kiralayarak daha önce hiç yaşamadığınız bir tatil tadabilirsiniz.

Kalkan villaları doğa ile iç içe ve deniz manzaralıdır. Kalkan villaları günlük, haftalık ve aylık olarak cazip fiyatlarla kiralama yapmak için idealdir. Özel havuzu yer alan Kalkan villaları kiralama yaparken jakuzi ve sauna gibi seçenekleri talep edebilirsiniz. Yıldızlı otellere kıyasla daha ekonomik oldukları için Kalkan villaları son dönemlerin trend tatil fırsatları arasında yer almaktadır. Yeni evli çiftler baş başa özel bir tatil yaşamak için Kalkan villalarını tercih etmektedir.

Antalya ilimizin her bölgesi ayrı bir güzelliği içinde barındırmaktadır. Fakat Kalkan bölgesi plaj, kumsal ve güneş üçlüsünün bir arada bulunduğu muhteşem bir ilçedir. Bundan ötürü Kalkan villaları tatilinizi geçirebileceğiniz en güzel mekanlar arasında ilk sırada yer almaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış