familycouple
setuprateenter

Özdere Nerede, Nasıl Gidilir?

Özdere Nerede, Nasıl Gidilir?
Özdere Nerede, Nasıl Gidilir?

Özdere nerededir? Özdere’ye nasıl gidilir? Özdere hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Özdere ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Özdere’nin turistik açıdan özellikleri nelerdir? Özdere etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Özdere’nin tarihçesi nedir? Özdere hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Özdere Nerededir?

İzmir ili sınırları içerisinde yer alan Özdere, İzmir’in Menderes ilçesine bağlı olan bir sahil beldesidir. İçerisinde yer alan plajları, tatil siteleri ve turistik merkezleri ile son zamanların popüler haline gelen bir tatil merkezidir. Yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan Özdere’de dünyaca ünlü mandalina olan satsuma mandalinası yetiştirilmektedir.

Özdere’nin tarihi geçmişi yaklaşık olarak milattan önce 5 binli yıllara dayanmaktadır. Burası yeşilin, mavinin ve turuncunun iç içe geçtiği doğa harikası olarak tanımlanan bir yerdir.

Özdere, Ahmetbeyli kıyı şeridini de içerisine katacak olursak eğer 30 kilometreyi aşan kıyı şeridine sahiptir.  Ege Denizi kıyısında bir mahalle olan Özdere’nin İzmir kent merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 70 kilometre civarındadır. Özdere’nin güneybatı ve batı kısmında Ege Denizi, kuzeybatı bölümünde Seferihisar, kuzey bölümünde Menderes, doğu bölümünde Torbalı ile Selçuk ilçeleri yer almaktadır.

Özdere’ye Nasıl Gidilir?

Özdere’ye gidebilmek için öncelikle İzmir şehir merkezine kadar gelebilmeniz gerekmektedir. İzmir şehir merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 70 kilometredir. Ege Denizi kıyısında konumlanan Özdere, İzmir’in ilçesi olan Menderes’e olan uzaklığı yaklaşık olarak 43 kilometre civarındadır.

Seferihisar’a olan uzaklığı ise 31 kilometre ve Kuşadası’na olan uzaklığı ise 39 kilometre civarında yer almaktadır.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı ile Özdere arasındaki mesafe yaklaşık olarak 50 kilometre civarındadır. Havalimanından Özdere’ye gidebilmek için toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra havalimanı içerisinde yer alan servisleri veya taksileri kullanabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış