familycouple
setuprateenter

Ödemiş Nerede, Nasıl Gidilir?

Ödemiş Nerede, Nasıl Gidilir?
Ödemiş Nerede, Nasıl Gidilir?

Ödemiş nerededir? Ödemiş’e nasıl gidilir? Ödemiş hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Ödemiş ülkemizde hangi bölgede yer alır? Ödemiş’in turistik açıdan önemi nedir? Ödemiş etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Ödemiş hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı cevaplandırıyoruz.

Ödemiş Nerededir?

Ödemiş’in İzmir şehir merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 110 kilometre civarındadır.        İzmir bir ilçesi olan Ödemiş, Kiraz, Beydağı, Tire ve Bayındır ilçesine komşudur. Bunun yanı sıra Aydın ilinin Efeler ve Sultanhisar ilçesine dekomşu olan Ödemiş, Manisa ilinin Turgutlu ve Salihli ilçesine de komşudur. Ödemiş, İzmir’in en sakin ilçelerinden bir tanesidir. Yaklaşık olarak 132 binlik nüfusu ile sakin bir tatil beldesidir.

Ovalık bir arazi üzerinde olan Ödemiş’e karayolu, havayolu veya demiryolu ile ulaşım sağlamanız mümkündür.

İzmir Adnan Menderes Havalimanının Ödemiş’e olan uzaklığı yaklaşık olarak 70 kilometre civarındadır. Ege bölgesinde yer alan Ödemiş, ülkemizin güzide şehirlerinden bir tanesi olan İzmir kentinde yer almaktadır. Ödemiş’in tarihi oldukça eskilere dayanmaktadır. Yüzey şekli ise dağlık ve ovalıktır. İzmir’in doğu kısmında yer alan Ödemiş, çeşitli iklim tiplerine sahiptir. İlçesi içerisinde Akdeniz iklimi görülmektedir. Bunun yanı sıra yaz ayları kurak ve sıcak geçmektedir. Kış aylarında ise yoğun yağış görülmektedir.

Ülkemizin en gelişmiş şehirlerinden bir tanesi olan İzmir ilinde yer alan Ödemiş’e gidebilmek için istediğiniz ulaşım yollarını tercih edebilirsiniz. İstanbul’a 550 kilometre uzaklıkta yer alan Ödemiş’in Ankara’ya olan uzaklığı yaklaşık olarak 600 kilometre civarındadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış