familycouple
setuprateenter

Nisan Ayında Nerede Balayı Yapılır?

Nisan Ayında Nerede Balayı Yapılır?
Nisan Ayında Nerede Balayı Yapılır?

Nisan ayında sıcak yerlerde balayı yapmak isteyenler Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil yerlerinden biri olan Antalya’yı tercih edebilirler. Balayı tatili çiftler için oldukça önemli bir konudur. Balayı tatilleri boyunca aksilik yaşamak istemeyen çiftler, balayına çıkmadan önce iyi bir planlama yapmalıdır.

İyi bir balayı tatili için Antalya, en doğru seçenek olacaktır. Ayrıca balayı tatillerinizi alışılmış ve klasik bir hala gelen otellerde yapmak istemezsiniz. Son zamanlar balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği balayı villaları, çiftlere özel fırsatlar sunmaktadır. Balayı villalarında yapacağınız balayı tatilinizde unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Balayı villaları içerisinde bulunan havuz ve size evinizin konforunu sağlayacak eşyalar ile eşsiz bir seçenek olacaktır.

Balayı villaları kişilerin tercih edeceği özellikler ile hazırlanmaktadır. Doğa ile iç içe olmak isteyenler için uygun balayı villa seçenekleri mevcuttur. Balayı tatilini denize yakın bir yerde yapmak isteyenler için deniz manzaralı ve denize bir adım uzaklıktaki balayı villaları son zamanlarda sıkça tercih edilmektedir.

Antalya’da Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır ve Çukurbağ’da bulunan balayı villalarında balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bilindiği üzere Antalya Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil bölgesidir. Ayrıca Antalya pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve tarihi açıdan pek çok antik kentleri içerisinde barındırmaktadır.

Türkiye’nin bir başka güzide tatil yeri olan Fethiye, balayı tatiliniz için uygun ve doğru bir seçenek olabilir. Fethiye’de Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy içerisinde yer alan balayı villalarında villanızın keyfini sürerken bir yandan denizin eşsiz manzarası karşısında eşiniz ile romantik anlar yaşayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış