familycouple
setuprateenter
Myra Antik Kenti
Myra Antik Kenti

Myra Antik Kenti, Antalya ilinin Demre ilçesinde yer almaktadır. Burada yer alan Myra Antik Kenti geçmiş zamanlarda Likya kenti olarak bilinmektedir. Antalya’nın güzide ve en çok ziyaret akınına uğrayan tatil bölgelerinden birisi olan Myra Antik Kenti, 2500 yıllık bir geçmişe sahiptir. Görkemli mezarları ve eşsiz manzarası ile insanları kendisine hayran bırakmaktadır.

Ayrıca Myra Antik Kenti, Noel Baba’ya ev sahipliği yapması ile bilinmektedir. Antalya’da yaz tatili yaparken mutlaka uğramanız gereken tarih kokan bölgelerden bir tanesidir. Myra Antik Kentine gitmek isteyen ziyaretçiler, Antalya’nın batıda kalan Demre ilçesine gitmesi gerekmektedir. Myra Antik Kenti konum itibari ile Finika ve Kaş arasında yer almaktadır.

Myra Antik Kenti’nde ki Myra ismi Yüce Ana Tanrıçanın Yeri anlamına gelmektedir. Myra Likya Birliğinin en önemli kentlerinden bir tanesidir. Myra Antik Kentinin üç tarafı dağlar ile çevrilidir. Myra Antik Kenti’nin hemen yanı başında bulunan Demre Çayı ise bu şahane manzaraya eşlik etmektedir.

Myra Antik Kenti’nin 2500 yıllık bir geçmişe sahip olduğu bilinmektedir. Milattan öncesine dayanan tarihi ile eşsiz güzellikleri içerisinde barındıran Myra Antik Kentini tatiliniz sırasında mutlaka ziyaret etmeniz gerekmektedir. Roma imparatorlarının ayrı bir önem verdiği Myra Antik Kenti, zamanında ticaretin yoğun olduğu yerler arasında yer almaktadır.

Myra Antik Kentini dolaşırken görkemli kaya mezarlarını görmeniz ve tiyatro yerlerini görmeniz mümkündür. Önceki hayatlardan kalan sağlam yapılar arasında yer alan Myra Antik Kenti muhteşem manzarası ve güzellikleri ile insanları kendisine hayran bırakmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış