familycouple
setuprateenter

Muhteşem Bir Tatil Keyfi

Muhteşem Bir Tatil Keyfi
Muhteşem Bir Tatil Keyfi

Muhteşem Bir Tatil Keyfi

Hepimizin en büyük arzusu, değişik bir tatil deneyimi yaşamaktır. Çünkü tempolu bir yılın yorgunluğundan kurtulmak ve yeni bir yıla hazırlanmak için konforlu ve mutlu bir tatil geçirmek en doğal hakkınızdır. Villa Durağı ailesi olarak sizlere, tatilin coşkusunu değişik bir biçimde yaşamanıza katkı oluşturacağımızı düşünüyoruz.

Tatilinizi arzu ederseniz deniz kenarında, arzu ederseniz de tarih ve doğa ile baş başa yaşayabilirsiniz. Özellikle muhafazakâr insanların, ortak kullanım alanları olan sahil ve havuzları tercih etmemeleri, onların rahat edebileceği ortamı oluşturma ihtiyacı oluşmuştur. Bu ihtiyacı karşılamak için tasarladığımız muhafazakâr villalar görmek isteyeceğiniz konsepte. Öncelikle muhafazakâr kiralık villalar tasarlanırken, havuzların çevresi dışarıdan görülmeyecek biçimde kuşatılmıştır. Böylelikle ev halkı ve çocuklar rahatlıkla havuzlarımızda zaman geçirme imkânı bulacaklardır.

Talep ederseniz jakuzili villalarımızı da kiralayarak tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Kiralık yazlık villalar sizlerin işlevine sunulurken, eşyalı ve tamamen hijyenik bir biçimde kullanıma hazır şekle getirilmiştir. Ayrıca villanızda oluşabilecek arızalara müdahale için teknik kadromuz hazır bulundurulacak ve talebiniz halinde sizlere anında yardımcı olacaklardır.

Muhafazakar Villaları Neden Tercih Etmeliyiz?

Muhafazakar Villalar özellik olarak, siz değerli misafirlerimizin ihtiyaçlarına cevap sunabilecek biçimde dizayn edilmiştir. Genel olarak İslami ailelerin tercihi olan muhafazakâr kiralık villalar, son dönemlerde diğer misafirlerimizin de ilgi odağı haline gelmiştir. Deniz ve orman manzarası içinde, cıvıl cıvıl kuş sesleri işiterek uyanmak, sonra havuz keyfi yaşamak yalnızca siz ve ailenize özel olacaktır. Böylelikle barbeküsü, bahçesi ve havuz kenarında mangal keyfiyle eşine doymak bilmeyeceğiniz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Sizlere Villa durağı olarak takdim ettiğimiz kiralık yazlık villalar, yerli ve yabancı konuklarımıza kendimizi doğru bir şekilde tanıtmamız için muhteşem bir fırsattır. Yeni çiftlerimiz de tatilini arzu ettikleri gibi yaşayabilmek, balayı villalarımızı kiralamak için bizimle iletişime geçebilir.

Kendinizi ve sevdiklerinizi bu yaz tatilinde şımartın ve villalarımızdan istediğinizi kiralayarak muhteşem bir tatil keyfi yaşayın. Firmamızın personelleri 7/24 sizlere hizmet sunmak için çalışmaktadır. Düşlerinizi daha fazla geç kalmadan gerçekleştirin ki daha sonra keşke demek mecburiyetinde kalmayın. Erken rezervasyonlarımızdan faydalanmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. İnternet sitemizden kiralık villalarımızın hangisinde tatil yapmak isteyeceğinize karar verebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış