familycouple
setuprateenter

Muhafazakar Tatil İçin Korunaklı Villa

Muhafazakar Tatil İçin Korunaklı Villa
Muhafazakar Tatil İçin Korunaklı Villa

Tatiliniz esnasında asla rahatsız edilmeyeceğiniz ve yalnızca sevdiklerinizle baş başa geçirebileceğiniz bir tatil mümkün. Villa Durağı güvencesi ile kiralık muhafazakar villa seçenekleri siz tatilcileri bekliyor. Yalnızca size özel havuzunuz ve bahçenizde, tam anlamıyla konforlu bir tatil yaşamak için erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayınız.

Ülkemizin en güzel tatil bölgelerinde, yüzlerce villa ile hizmet sunan Villa Durağı, muhafazakar tatil gereksinimlerine tam anlamıyla çözüm sunacak özellikteki villaları konukları ile bir araya getiriyor. Her biri özel havuzlu ve çevreden görünmeyecek konsepte dizayn edilmiş bahçe alanına sahip olan kiralık villalar da unutulmaz bir tatil için her şey mevcut. Villada tatil geçirirken havuz ve bahçesi çevreden görünmeyecek biçimde tasarlanan korunaklı villaları seçim yaparak hem havuzda hem de bahçede gizlilik içerisinde, arzu edilmeyen bakışlardan uzak bir tatil yaşamanız mümkün.

Villa durağı, Türkiye’nin en gözde alanı Akdeniz bölgesinde tatil olanağı sunuyor. Her biri özel olarak düzenlenip inşa edilmiş muhafazakar villalar ile konukların huzurlu bir tatil yaşamasını sağlıyoruz. Muhafazakar yapıdaki bireyler için kiralık villa alternatifi ise kalabalık ailelerin bir arada, sevdikleriyle konforlu zamanlar geçirmesini sağlıyor.

Muhafazakar Villa İle Konforu Yaşayın

Tatiliniz esnasında her alanda size huzuru ve konforu sunun Villa durağı, en rahat mobilyaları tercih ederek, tatiliniz sırasında tam anlamıyla rahatlamanızı sağlıyor. Her villada mevcut olan mutfakta, bütün mutfak eşyaları ve yüksek kaliteli ankastre ürünler yer almakta. Villa durağı farkı ile muhafazakar villa kiralaması yaptığınız takdirde, konforlu ve kusursuz bir tatilin sizi beklediğine kuşkunuz olmasın.

Ülkemizin en gözde bölgelerinde, kusursuz bir tatil sizi bekliyor. Ne zaman ve nerede isterseniz, size özel havuzlu muhafazakar villalarda hayallerinizin tatilini yaşamanız artık çok kolay. Villa durağı garantisi ile, Türkiye’nin en konforlu villalarında, en misafirperver ev sahipleriyle, düşlerini kurduğunuz tatili yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.

Her biri özel yüzme havuzlu ve tamamen size ait olan kiralık villalar da unutamayacağınız lüks bir tatil yaşayabilirsiniz. Sizin adınıza yapılmış programlardan, koşuşturmadan ve arzu edilmeyen kalabalıklardan uzakta, yalnızca huzuru ve dinginliği yaşayacağınız bir tatil, sadece bir tık uzağınızda sizi bekliyor.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış